Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oryginalny klucz

adi8pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Chciałbym zakupić sobie gift-code do MC poprzez allegro. Na pewno powiecie uważaj na sprzedawane konta ITP WIĘC NIE PISZCIE TEGO.

Jestem juz weteranem w tych sprawach i wiem co kupuje, aczkolwiek chce mieć pewnosć, ze klucz aktywowany na MOIM KONCIE będzie juz dożywotnio mój - tzn np w grze World Of tanks jest możliwość wycofania wpłaty za premium i się dostaje bana, więc stąd moje zapytanie. Napiszcie czy się w ogóle opłaca, bo z tego co widzę, kosztować mnie to bedzie 90zł - wszytsko inne to konta (za ktore pewnie po 1 msc są bany)

76561198018588473.png
Opublikowano

Jak kupisz klucz i go dostaniesz to po użyciu nie musisz się martwić, osoba znająca go nie może ci nic zrobić :)

Po prostu nie kupuj podejrzanych kluczy po 30 zł i będzie wszystko okej.

Ja kupowałem na allegro jak była beta za 25 zł i do teraz konto mam w jednym kawałku bez bana.

Opublikowano

Kupuj gift code na allegro tylko gdy koles daje Ci gwarancje ze nie zablokuja, a jak zablokuja to da Ci drugi.

btw. kup lepiej na fabryka kluczy :)

surprise motherfucker

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...