Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] W co inwestowac i gdzie bocic

JaTylkoGram

PYTANKA  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jakiej mapie boci??

• x2
      0
    • x3
      5
    • x4
      3
    • x5
      0
    • x6
      0
    • x7
      2
    • x8
      0
  2. 2. W co inwestowa?

• kapp(herculesy lf4)
      2
    • klucze(lf4)
      7
    • ulepszenie lf4
      1
    • ulepszenie os?onek
      0
    • cos innego(w poscie napisz)
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam 25lf4(9 ulepszonych na 16,2 nieulepszone,14 na poziomie 5),4 hale,havocki, citadel, aegis, golec, leonek.Osłonki : 1 na poziomie 16,3 na poziomie 9,2 na poziomie 7.I na czym bocić?Pisząc mapę napisz też po ile ty zarabiasz ;)) jak cos to piszczie jakbym zapomniał czegoś ;)) Like gwarantowany

Opublikowano

No wrzucaj w klucze albo boć pallkę na kappy ;)
Mi najlepiej idzie na x-3/4 na leonie jak chodzi o uri + rangę (dużo poważania)
Wychodzi coś ~3,2-3,5 k bez sepromu, z x1 i rakietek za kredki.
Także kupowałbym na twoim miejscu kolejną halę i licytował leonka.
No a potem w klucze, z resztą na leonie masz już full lf4 prawie więc jak zbierzesz 35 to się przesiądź na tej samej mapie na golca, ew. na dk z rombem - też fajnie idzie ;)

7yo9.png

Opublikowano

Z takim wyposażeniem fajnie będzie ci kaska na x7 lecieć romb + aegis jeżeli masz pbdo jak uzbierasz full lf4 i herków to droga wolna na kubiki ;)

killalllogo.jpg

Opublikowano

Jakie kubiki? Teraz chyba też może bić cubiki.

Najlepiej (z takim wyposażeniem) na 3-7,bocić, dk mk bmk. O lf4 ze skrzynki teraz ciężko, albo ulepsz te lf4 albo kappy

Opublikowano

Z takim wyposażeniem fajnie będzie ci kaska na x7 lecieć romb + aegis jeżeli masz pbdo jak uzbierasz full lf4 i herków to droga wolna na kubiki ;)

Najlepiej (z takim wyposażeniem) na 3-7,bocić, dk mk bmk. O lf4 ze skrzynki teraz ciężko, albo ulepsz te lf4 albo kappy

Na małe czy na duże? Jakie konfy?po ile wam zarabia?I plan inwestowania(Nagradzam likem).Mam ibota i kbota.Ostatnio z 200 skrzyń 2 lf4. Kronosa jeszcze nie zrobiłem ;/ Koledzy mi radzą ulepszać osłnki i lf4. Bije tak około 60k(czasem wiecej nawet 64) na pojedynczym z bieli.

Opublikowano

Ciężko powiedzieć ile byś zarobił, na 3-7 latają zwykle full havoc i lf4.

Najlepiej latać tam na golcu, serce. Saturn, wtedy masz dużo hp i osłon, ale niestety nie masz saturna. Co do konf to na pewno 2x full speed. 1 konfa do bicia i nie wiem ile osłon, jak masz tylko 2 lf4 i dasz dużo osłon to będziesz mało bił, spróbuj 5 i reszta lasery. 2 konfa jak zawsze do ucieczki i tu full osłony na dronach.

Ps. Nie mów ile bijesz z białki tylko x1, chyba, że chcesz te dk z białki bić :D

Edit

Bij tak jak już mówiłem krystallony, krystalliny, boss krystalliny

Opublikowano

chodziło mi że jak by miał pbdo to mógłby bić kubiki botem ;) co do tego ile mi zarabia na x7 to około 5k i bardzo dużo pb oraz kredytów

killalllogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...