Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Hostingu serwerów VPS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Chciał bym kupić serwer VPS pod serwer minecraft jakieś 20-40 slotów i ts 20-40 slotów :) Mogli byście mi podsunąć jakieś dobre hostingi?

Opublikowano

Moim zdaniem najlepszy hosting:

https://clients.pixelteam.net/aff.php?aff=1078

Pomoc oferują 24/7 do tego są bardzo tani i mają wiele więcej innych ofert. Zerknij tam bo warto, sam mam stamtąd maszynkę ;)

PS. Podałem ci link, zarejestruj się na nim, a ja za polecenie ci ich portalu dostane 10 złoty do skarbonki.

Oczywiście polecam ci ich, bo są bardzo dobrzy, a nie po to by dostać te 10 zł ;)

Jeżeli nie chcesz mi pomóc (tobie to nic nie szkodzi), to zarejestruj się oryginalnym linkiem ale i tak ci z góry dziękuje.

Opublikowano

Moim zdaniem najlepszy hosting:

https://clients.pixelteam.net/aff.php?aff=1078

Pomoc oferują 24/7 do tego są bardzo tani i mają wiele więcej innych ofert. Zerknij tam bo warto, sam mam stamtąd maszynkę ;)

PS. Podałem ci link, zarejestruj się na nim, a ja za polecenie ci ich portalu dostane 10 złoty do skarbonki.

Oczywiście polecam ci ich, bo są bardzo dobrzy, a nie po to by dostać te 10 zł ;)

Jeżeli nie chcesz mi pomóc (tobie to nic nie szkodzi), to zarejestruj się oryginalnym linkiem ale i tak ci z góry dziękuje.

Pixelteam to jedno z największych gówien i ja chce kupić VPS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...