Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[potrzebna pomoc] Problemy ze Skype

wojberry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Potrzebuję Waszej pomocy.

Na wstępie krótka historia wyjaśniająca problem.

Pewngo dnia chciałem potrollować kolegę na skype i pisać do niego po rusku.

Wszedłem w panel sterowania, potem gdzieś w języki i coś przestawiłem że mogłem pisać po rusku.

No i się zaczęło. Przestawiło mi się coś w mikrofonie czy gdzieś indziej (w mikrofonie i dźwięku nic nie przestawiałem. Grzebałem tylko w językach, klawiaturach i chyba coś w regionie ale nie jestem pewien) i teraz jak gadam z kolegami na skype to słychać jak bym mówił w jakimś dziwnym języku (śmieją się, że chiński) Wyrazy są "pocięte", pomieszane sylaby i ogólnie nie ma sensu w tym co mówie. Jest tak gdy zaczynam rozmowę lub zostaje dodany ktoś nowy do konferencji.

Muszę zresetować Skype i jest dobrze.

Nie chce cały czas resetować bo to strata czasu np. podczas gry w LoLa gdy dodajemy kolege do rozmowy.

Tak wiem moja wina, ja grzebałem w językach i teraz mam kare xD

Ale jak możecie to pomóżcie.

Próbowałem przeinstalować Skype i nie pomogło.

Jak coś mam Windows 7 64 bit.

League of Legends

Opublikowano

Zrób formata

Skoro sam nie wiesz co dokładnie po przestawiałeś, to zrób przywracanie systemu o parę dni wstecz przed tym twoim przestawianiem tego i powinno być ok.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...