Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mana

Zomi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec.

Gram rengerem i chce sie srobic w spamowanie Rain Of Arrow, lecz jest do tego potrzebna mana....

aktualnie mam 32lv i na 215 many mam 90( bo reszte zabieraja buffy w tym clarity 1lv)

i prawie wgl. mi ta mna nie leci...

na filmikach widzialem jak udzie ciagle skillami spamowali a ja walne 2-3 i pot na mane....

Opublikowano

Kup jakieś itemy, które przywracają mane. Wtedy będziesz mógł walić do woli z ataków, a jak zabraknie to użyjesz flask'i i potem znów walisz i sie będzie odradzać ;]

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Nie gram w grę (pobieram) grałem 2godziny u kolegi , ale chyba jest tam coś takiego jak kradzież many (bonus , atrybut ) tak jak jest z życiem przy atakach lub czymś , nie jestem pewien , jak mówiłem nie grałem długo.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Nie gram w grę (pobieram) grałem 2godziny u kolegi , ale chyba jest tam coś takiego jak kradzież many (bonus , atrybut ) tak jak jest z życiem przy atakach lub czymś , nie jestem pewien , jak mówiłem nie grałem długo.

Tak, są też itemy, które działają na zasadzie takiej, że jak zabijemy wroga to zwraca nam daną ilość many bądź hp.

Opublikowano

Tak, są też itemy, które działają na zasadzie takiej, że jak zabijemy wroga to zwraca nam daną ilość many bądź hp.

a jak to sie nazywa?

Opublikowano

niestety nie ma czegoś takiego pod mane, tylko pod life są takie bonusy jest mana leech ale na low lvl 1% z twojego dps to i tak nic.

Opublikowano

niestety nie ma czegoś takiego pod mane, tylko pod life są takie bonusy jest mana leech ale na low lvl 1% z twojego dps to i tak nic.

Jest takie coś, bo ostatnio na nowej postaci jeszcze to miałem amulet, który dawał tak mane, jeśli kogoś zabijemy.

Opublikowano

myślałem źe chodzi mi o skill gem. Takto są nawet pasywki które dodają mane za zabicie/ hit przeciwnika

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Odkopałeś temat !!

5 Czerwca będzie nowy Patch będziecie sobie mogli nowe drzewko zrobić za darmo ... spowodowane nowym balancem na mapach. Więc jak ktoś nie ma Many to ma dobra okazje by sobie lepiej rozwinąć drzewo .. a clarity najlepiej miec na 3-4 poziomie ... na wtchu mam na 4 i mimo iz zabiera mi 1\2 many praktycznie nie są mi potrzebne Potki many dzięki czemu mam więcej potków zycia i Potków bufów.

76561198013232167.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...