Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LvL do Restartu, global = solar

rudyrower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam 25lvl i moje pytanie jest takie, bo chce zrobic restarta skili i mam pytanie czy jest możliwość ze by np aura wbiła mi na 17 lvl skila ??

I czy na 30 lvl mogę zrobić jeszcze restart ?

Opublikowano

Witam mam 25lvl i moje pytanie jest takie, bo chce zrobic restarta skili i mam pytanie czy jest możliwość ze by np aura wbiła mi na 17 lvl skila ??

I czy na 30 lvl mogę zrobić jeszcze restart ?

Do 30lv mozna robic restart skilli u staruszki. Potem juz tylko mozna opaska o jeden skille wbijac.

sstwc.jpg

Opublikowano

Tak jak zresetujesz skile i bd od nowa przydzielał punkty w skile jest szansa że wbije CI skil na M1 na 17pkt. Polecam robić resety skili do póki nie wbijesz jednego skila na 17pkt.

Opublikowano

25% ze wejdzie na 17pkt skil na M1.

Ja zawsze expilem do 29 i 90% + resetowalem skile , wbijalem na m i reszte w 2 skila.

I dalej expo do 35. I 2 skil M1 , lub ozy, ewentualnie zwoj z isu.

I moim zdaniem takie cos jest w miare.

Ostatnio tez sprobowalem wbic na M1 berek , reszte w aure i 1 w wirek.

( ceny oz aura na deimosie byly 5x mnejsze niz berek, a expilem szybko wiec zadna roznica czy dzis czy jutro na m.)

Oz wirek znalazlem tez za niska cene i tez ladnie szlo.

Opublikowano

25% - 17 ptk

50% - 18 ptk

75% - 19 ptk

100% - 20 ptk

To wszystko zależy od szczęścia czy wejdzie ci skill na 17 . Musisz poprostu zdać się na szczeście.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Idziesz do staruszki przed 30lv i tam masz opcje przywracania skilli a wyglada to tak:

17- 25% ze wbije M1

18-50% ze wbije M1

19-75% ze wbije M1

20- Juz musi ci wbic skill na M1

A jesli chodzi o OZ to one przywracaja jeden punkt umiejetnosci i np jak masz 18 punktow w aure to jak cofniesz OZ to masz 25% szansy ze wbije ci na M1 :D

Opublikowano

A jesli chodzi o OZ to one przywracaja jeden punkt umiejetnosci i np jak masz 18 punktow w aure to jak cofniesz OZ to masz 25% szansy ze wbije ci na M1 :D

Jak masz nawet na 19pkt i cofniesz ozem to nie wskoczy... Bynajmniej mi nigdy nie wskoczylo..

Wydaje mi sie , ze trzeba dodac ponownie pkt zeby byly te % , a nie przyy cofaniu sa tez.

Opublikowano

Jeśli nie masz YANG to polecam zresetować skille na 18lv ponieważ im większy lv tym więcej płacisz za reset u staruszki.

Opublikowano

A ja ci powiem tak u babki do 30 robisz resety potem ci ozzy pozostaja i staraj sie je wbijac na 17 pkt a nie jak ci nobki jakies tam radza 18 czy ze masz szanse heh bo co 1 pkt to strata lvl ten lvl jak go nie wbijesz na M to lvl idzie w bloto to jest moje zdanie

A i jak masz skila na 18 pkt czy tam 19 i ci nie wejdzie to jak cofniesz to tylko da ci 17 pkt spowrotem tak ze wiecej w skila nie dawaj niz 17 pkt bo stracisz wtedy a ci co ci pisza ze na 18 cofali to oni hvja widocznie o metku wiedza bo nawet na skilu bys mial 20 pkt a jak cofniesz da ci tylko 17 pkt i pozdro dla nobow co cofaja na 18,19,20 i mysla ze im tyle samo da punktow hehe

Opublikowano

A ja ci powiem tak u babki do 30 robisz resety potem ci ozzy pozostaja i staraj sie je wbijac na 17 pkt a nie jak ci nobki jakies tam radza 18 czy ze masz szanse heh bo co 1 pkt to strata lvl ten lvl jak go nie wbijesz na M to lvl idzie w bloto to jest moje zdanie

A i jak masz skila na 18 pkt czy tam 19 i ci nie wejdzie to jak cofniesz to tylko da ci 17 pkt spowrotem tak ze wiecej w skila nie dawaj niz 17 pkt bo stracisz wtedy a ci co ci pisza ze na 18 cofali to oni hvja widocznie o metku wiedza bo nawet na skilu bys mial 20 pkt a jak cofniesz da ci tylko 17 pkt i pozdro dla nobow co cofaja na 18,19,20 i mysla ze im tyle samo da punktow hehe

i właśnie o taka odpowiedz mi chodziło, ii na to wychodzi ze sie wkopałem bo wbiłem w skila 18 ;/( i nie wskoczył na M1) a jak resetne to bedzie 17 pkt mi wróci ;p a jak cofne oz i póżniej restarta zrobie ?? to odzyskam tego punkta ??

Opublikowano

i właśnie o taka odpowiedz mi chodziło, ii na to wychodzi ze sie wkopałem bo wbiłem w skila 18 ;/( i nie wskoczył na M1) a jak resetne to bedzie 17 pkt mi wróci ;p a jak cofne oz i póżniej restarta zrobie ?? to odzyskam tego punkta ??

Jeśli masz go na punktach(nie na m) to możesz cofać u staruszki jak i oz, lecz myślę, że staruszka taniej będzie.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Pojdziesz do staruszki to bedziesz miec tyle pkt ile lvli - 1 .

A jak nie wszedl to musisz miec 2x oz i na 17pkt wbic.

Ale zanim 30 lvla nie wbijesz to mozesz spokojnie cofac u staaruszki .

Nie zawsze wchodzi na m , ale pkt zwroci ci.

Ponizej 30lvla nie uuzywaj ozow bo to strata kasy i oza.

Opublikowano

co wy pierniczycie ??

pisałem ze wbiłem przez przypadek 18pkt do skila ( aury) i nie wskoczyło mi na M1, i jak zrobię teraz restart u straszej pani to wróci mi tylko 17pkt ze skila;p i moje pytanie teraz jest takie czy jak wezme opaske OZ i cofne skila na 17 pkt, pójde do starszej pani zrobie restart to jest możliwosc ze skil wbije mi na 17pkt na M1 ?

Tak w ogóle mam 26 lvl !

I proszę bez zbędnego spamu!

Opublikowano

U Staruszki wiadomo i to im wcześniej robisz tym lepiej po co się masz wykosztować za ten sam efekt?

Cofaj aż nie wejdzie za 17pkt. bo to na prawdę Lv. w plecy jeżeli chodzi o skille. Potem OZ.

co wy pierniczycie ??

pisałem ze wbiłem przez przypadek 18pkt do skila ( aury) i nie wskoczyło mi na M1, i jak zrobię teraz restart u straszej pani to wróci mi tylko 17pkt ze skila;p i moje pytanie teraz jest takie czy jak wezme opaske OZ i cofne skila na 17 pkt, pójde do starszej pani zrobie restart to jest możliwosc ze skil wbije mi na 17pkt na M1 ?

I proszę bez zbędnego spamu!

Tak jest szansa. Nawet jak skorzystasz z Starej staruszki. ;P

Opublikowano

czyli twierdzicie ze jak mam 18pkt na skilu, cofne opaska Oz na 17 pkt skila i zrobie restart u straszej pani to jest mozliwoscze skil wbije mi na 17 pkt na m1 ?
wiecie ile moze kosztowac opaska oz aura? jestem na global-----> solar

Opublikowano

Zalezy na jakim serwerze.

Jak cofniesz skile u staruszki jezeli nawet miales wbite na 20pkt na m to bedziesz miec te pkt rowne lvl - 1...

Opublikowano

Zalezy na jakim serwerze.

Jak cofniesz skile u staruszki jezeli nawet miales wbite na 20pkt na m to bedziesz miec te pkt rowne lvl - 1...

jestes pewny ze jak bede miał skila na 20pkt i zrobie restart to bede miał 20 pkt do rozdania ?? juz raz sie kiedys walnołem na jakims serwie z tym i dlatego wolałem napisac;p

w temacie Ci pisze na jakim serwie gram SOLAR

Opublikowano

jestes pewny ze jak bede miał skila na 20pkt i zrobie restart to bede miał 20 pkt do rozdania ?? juz raz sie kiedys walnołem na jakims serwie z tym i dlatego wolałem napisac;p

w temacie Ci pisze na jakim serwie gram SOLAR

nie nie bedziesz mial bedziesz mial 17 :P chyba ze zrobisz to u staruchy to wtedy zwraca 20

ale jak zwojem z is"u to nie

Opublikowano

więc dla pewności, jak zrobię to u starszej pani to zwróci mi wszystkie 18 pkt wsadzone w skila//?/ a jak nie /?:D dajecie jakąś gwarancie ?>

Opublikowano

100% .

Staruszka dziala jak zwoj powrotu Um na priv.

Tzn resetuje all skile do 0 .

I dodaje tyle pkt ile masz lvli - 1 .

Polecam ci wbic 29lv zrobic skila na m , chociaz od 18lvla juz mozesz tez robic na m.

Przy 26 tez dasz rade .

Wbic skila na m, np. jak grasz bodziakiem ceny oz aury sa po 400k , a np. berka po 1kk, to oczywiste ze lepej wbic berek na m , a aura bic.

Lub wbic aure i liczyc na farta , ze wejdzie.

Opublikowano

oka retstar zrobiony ii jak mialem 26 lvl wróciło mi 25 pkt wiec jest git:) wbiłe aure na m1 i weszła za pierwszym razem:D

temat do zamkniecia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...