Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]PolishWorld vs. Ethana.eu

Vulpix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak już pewnie wiecie dzisiaj i jutro wychodzą dwa wspaniałe serwery.Chciałbym się was spytać na którym z nich zagracie.Ja osobiście zagram na Ethana.eu z tego powodu, że startuje dzień wcześniej.

A wy jaki serwer wybieracie ?

W wypowiedziach piszcie dlaczego akurat taki wybór.

Opublikowano

Ethana

Dlaczego? Nie lubie plastiku w metinie i nawalonego gó*na. Wolę standardowego metina z niewielkimi ulepszeniami, a takim serwerem jest właśnie Ethana.

Serdecznie zapraszam do gry.

Opublikowano

Polish world oczywiście :) Dużo nowości , zwłaszcza mapa Polski . Trzeba docenić to że dali coś od siebie.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

PolishWorld 100% Dlaczego? Ponieważ jest wiele rzeczy nowych, akurat takich, których brakowało w Metinie. Moim zdaniem nic nie jest przesadzone. A dlaczego nie wybiorę Ethany? Bo takich serwerów medium z elementami Hardu jest pełno np Quadron, Almantia, Venox. Po za tym nudzą mnie takie serwery na których jest wszystko to samo.. Jeszcze zbroje i bronie zrżnięte z PL'a, co mnie wkurza, własnych pomysłów brak. A i jeszcze te super "nowości" fryzy,wierzchowce,wygląd m1 wcale nie są nowe bo takie były dostepne w 2012 roku. A Polish zupełnie nowy.

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

PolishWorld oczywiscie, mapa polski, zmienione m1 na autorskie, mapy do expa ktorych jeszcze nie widzialem na zadnym innym privie. Dobrze zrobione zbroje i bronie. Nie jak na Ethanie, jedna stalka taka sama jak wszystkie, sa tylko lekko edytowane. PolishWorld - team ciagle zajmuje sie pytaniami od graczy w prezentacji i nie tylko. Zmienia drop, bonusy itp. w zaleznosci czy spodoba sie ta gracza czy nie. Ethana po moich doswiadczeniach jest niczym. Beta serwera była, a pozniej bugi na starcie ktore mialy trwac 3-4 h.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...