Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Solar - Czy warto zacząć?

sloww

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

ostatnimi czasy nabrałem ochoty na ponowne rozpeczęcie gry w Metina, od którego miałem dłuuuugi czas przerwy :)

Próbowałem grać na prywatnych serwerach, ale na każdym z nich jakoś nie za dobrze mi się grało. Chcę zacząć grę na globalnych serwerach Metina.

I tu moje pytanie. Czy warto zacząć grę od zera na najmłodszym serwerze - Solarze? Jeśli tak, czy da się tam cokolwiek osiągnąć bez wkładu pieniędzy rzeczywistych?

Jeśli mógłbym liczyć na jakąkolwiek pomoc na start - byłbym wdzięczny :D

Pozdrawiam

Opublikowano

Także polecam s26 :) , atmosfera jak 3 lata temu , mało dzieci , sporo eventów , chociażby wczoraj 50% expa :D , tanie ku i eq.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Nie zaczynałbym. Na servie wszyscy się świecą jak psu jajca, full na ludzi i skille na P na 40-53 lvlu. Nie wyobrażam sobie żeby zdobyli to wszystko bez wkładu pieniężnego. Innymi słowy, server pod IS :)

Win, lose or tie, Arsenal till I die

Opublikowano

A warto grać od zera i czy nie będę musiał jakichś kosztów pieniężnych w to wliczać? ^^

Warto grać tylko musisz dużo czasu poświęcić aby coś zdobyć. Zdecydowanie ułatwi Ci grę mod

http://metin2mod.tk/metin2pl.html

Jak nie chcesz inwestować PLn to to jest najlepsza opcja :)

Opublikowano

a ja ci powiem tak zagraj na jakims dedyku co gra spora ilosc ludzi i bedziesz mial wieksza satytsfakcje z gry niz na pierdolonym globalu

Opublikowano

Zagraj na s1/s2. Jest tam stosunkowo latwo zarobic i gra bardzo duzo ludzi.Jak połącza serwery bedzie wiecej niz na solar.

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Zawsze wolałem grać na mniej zaludnionych serwerach. Zawsze masz wolny spot, nikt Ci nie ksuje, nikt Cię nie denerwuje. Dlatego polecam Kronos.

Jeśli potrzebujesz pomocy na start - napisz tutaj :

http://www.mpcforum.pl/topic/818568-szukasz-przyjaci-do-grypomocy-na-serwerze-lub-potrzebujesz-pomocy-z-zadaniem-zajrzyj/

Ale to juz kwestia gustu :) Ja np. wolę zażartą rywalizację o miejsca w Rankingu i coś się dzieje i dlatego chciałbym polecić Ci Solara :)

Przyzwoicie się gra,dość tanio i wg. Gdy zaczynałem swoim healerem w Święta Bożego Narodzenia powiem CI ,że nie miałem problemów z natrętami na spotach etc. (Nawet w v2 xD)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...