Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie grać ?

Explower.?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, prosiłbym o nieprzenoszenie tego tematu gdyż chciałbym poznać i poprosić o opinie graczy.

Otóż mam zamiar wrócić do mt2 tylko że nie bardzo wiem gdzie grać jak zarabiać itd.

chodzi mi o serwer na Pl mt2 tyle żeby miał sporo graczy, i chciałbym też poprosić o pomoc na początek (nie jest to żadne żebranie, ktoś będzie chciał pomóc to pomoże)

Dziękuje, będą lajki :)

Opublikowano

Dwie opcje:

• Monastyr
  • Solar

Na Polskim metinie dodano fajną rzecz jakim są szkatułki ucznia od 1 poziomu do 90 - Co 10 lvl'i.

Na 20lvl'u dostaje się 3 dodania i 3 zmiany bonów (lecz można tylko bonować rzeczy do 40lvl'a tymi bonusami)

Czyli.. Jednym ze sposobów na zarobienie jest. Kupienie fms'a +9 słabe śr itd. Ale żeby był +9 Bonujemy go tzn dodajemy 2 bony tak żeby były razem 4.

I liczymy na szczęście, jeśli wejdą jakieś śr +30 i dodatkowo jakieś fajne bonuski niżej. :D

A co do innych sposobów to już chyba tradycyjnie. :D

Małże.. etc ;>

@Edit.

Dzisiaj od 18 do końca dnia tj 00:00. Dropią szkatułki blasku. Więc jeśli jesteś przekonany że chcesz grać to najlepiej jeszcze dzisiaj ^.^

Na szkatułkach powinieneś się szybko wbić sprzedając je.

//Reklama OFF.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...