Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Sieci lan.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem Klikam Udostępnij sieć w sieci lan. Robię serwer wyskakuje mi ip 0.0.0.0:54763. Mój kolega co jest koło mnie nie może wejśc wchodzi w tryb wieloosobowy add serwer wpisuje ip. I nic nie pisze. Nie wiem proszę o szybką odpowiedz.

Siema mam problem Klikam Udostępnij sieć w sieci lan. Robię serwer wyskakuje mi ip 0.0.0.0:54763. Mój kolega co jest koło mnie nie może wejśc wchodzi w tryb wieloosobowy add serwer wpisuje ip. I nic nie pisze. Nie wiem proszę o szybką odpowiedz.

Jak by co jestem na internecie Play a kolega na Plus (internet Play online przenośny) plus tak samo.

Opublikowano

jest taka mozliwosc aby twoj kolega korzystal z twojego lacza np wifi jak tak to zrob tak :/ a teraz wyjasnie ci jak sie polaczyc

1. chcesz aby on gral na twoim save to udostenij mu swoje lacze internetowe :) podaj koledze haslo na wifi i tak stworz serwer na sieci LAN""

2. gdy to zrobisz twoj serwer automatycznie powinien sie zaladowac w jego liscie serwerow bez podawania mu ip :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...