Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] jak okradać skrzynie z zabezpieczeniem lwc

cheaters24

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem czy ktoś już wspominał, ale można też pod skrzynke dać hoopery i pod nie skrzynke i wtedy nam przerzuca itemy :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Fajna sprawa. Dobrze o tym wiedzieć. Ja tam jako admin pewnego serwera mam nadzieję, że szybko ten bug naprawią twórcy LWC ;)

The past is just data. I only see the future. - Ayrton Senna

Opublikowano

2@up niestety hoopera samego nie da się dać bo próbowałem. dlatego trzeba dać w wagoniku . w każdym bądź razie u mnie się nie dało dać hoopera bo znikał od razu.

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Wow, mozna wiedziec jak to odkryles ?

widziałem na jednym serwie mechanizm z skrzyniami do których dano jajka świnek i hooper przelewał je do dozownika (na wyścig świnek) i od tego czasu myślałem jak uzyskać taki sam efekt. a dawałem sam hooper i znikał jak dawałem. czytałem na minecraft wiki zastosowania hoopera i zauważyłem że można dać na wagonik więc przetestowałem i działa :D

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

widziałem na jednym serwie mechanizm z skrzyniami do których dano jajka świnek i hooper przelewał je do dozownika (na wyścig świnek) i od tego czasu myślałem jak uzyskać taki samefekt. a dawałem sam hooper i znikał jak dawałem. czytałem na minecraft wiki zastosowania hoopera i zauważyłem że można dać na wagonik więc przetestowałem i działa :D

A znasz jeszcze jakieś inne sposoby ?. I czy znasz jakiś trik na klonowanie itemów. Kiedyś to były czasy 1.2.5 1.2.0 albo 1.7.3 co dispensery same się bugowały i stakowały aż do 64 :P albo /logout co mogło się klonować zbroje , albo jeszcze inne /unregister to były czasy a tera ledwo już jeden bug można znaleźć, ale jak widać jest więcej bugów tylko trzeba je wykorzystać :P

Opublikowano

Może się przydać na skyblock jak ktoś cie doda ale dla bezpieczeństwa zabezpieczy swoje skrzynki a ty nocą mu ukradniesz i uciekniesz ^^

Opublikowano

I znów nie można bezpiecznie postawić sobie skrzynek :(

A za dobry pomysł like.

Mam nadzieję, że to w przyszłości jakoś zablokują.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...