Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Brak pomysłu

Lordeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was pytanie co doradzicie mi zrobić z moją postacią?

Gdzie expić? Kupić jakieś lepsze eq? i inne wasze propozycje.

Posiadam knighta 50lvl skille 75/75 Facc

Platinum amulet, Crown helmet, Bright sword, Dragon scale mail, Mastermind shield, Knight legs i Boh

7138509900_1434192442.png

Opublikowano

Możesz kupić rh i mpa jak cie stać.

Exp ofie.

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Mam do was pytanie co doradzicie mi zrobić z moją postacią?

Gdzie expić? Kupić jakieś lepsze eq? i inne wasze propozycje.

Posiadam knighta 50lvl skille 75/75 Facc

Platinum amulet, Crown helmet, Bright sword, Dragon scale mail, Mastermind shield, Knight legs i Boh

Zmien knight legi na g legi , dsm na mpa , kup pacca i lec na yalahar.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Pacca będę miał za tydzień a do tego czasu gdzie radzicie szybko zarobić?

Idz na poh tam zarobisz z gs może coś wypadnie itp.

Opublikowano

Z tym gs cienki pomysł nie za dużo potków pójdzie?

A z tym pacc gdzie dokładnie się udać expić?

Mówiłem Ci yalahar tam masz expowiska , ale musisz najpierw zrobić misje żeby mieć dostęp do yalahar..

Opublikowano

Z tym gs cienki pomysł nie za dużo potków pójdzie?

A z tym pacc gdzie dokładnie się udać expić?

Nie bij gs na faccu z tym levelem bo nie jest to oplacalne.

Idz na mount stenum (crypty ,mumie etc) tam kaska leci ostro zwłaszcza dla nighta.

Jak bedziesz mial pacca to polecam barbariany na svar , hero yala ,potem od 80 gsy :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zmień knight legs na zaoan legs, a dragon scale mail na demon armor, kup platinum amulet, boots of haste sprzedaj, kup sobie za to pirate boots, relic sword przy Twoich skillach jest dobry. Czemu zaoan legs a nie g legs? Już mówię 2 psychicale redukują atak 160 z łapy, czemu demon armor a nie mpa? Jest o 1 mniej arma co służy zaoan legs. Czemu pirate boots a nie boots of haste ? Proste mają 2 arma co dodaje do eq obrony. Platinum amulet jest lekki i daje 2 arma, co daję duży atut. Mówię MPA już nie takie.. Mówię z własnego przykładu, wtedy GS sztochasz bez vasty nawet na faccu. A co do helmetu ? To kup sobie demon helmet, ponieważ zaoan helmet jest na stwory typu behemoth co biją dużo psychicznego ataku i dużo. Pozdrawiam. Granie knightem od 1lvla do 240. ;)

Opublikowano

Zmień knight legs na zaoan legs, a dragon scale mail na demon armor, kup platinum amulet, boots of haste sprzedaj, kup sobie za to pirate boots, relic sword przy Twoich skillach jest dobry. Czemu zaoan legs a nie g legs? Już mówię 2 psychicale redukują atak 160 z łapy, czemu demon armor a nie mpa? Jest o 1 mniej arma co służy zaoan legs. Czemu pirate boots a nie boots of haste ? Proste mają 2 arma co dodaje do eq obrony. Platinum amulet jest lekki i daje 2 arma, co daję duży atut. Mówię MPA już nie takie.. Mówię z własnego przykładu, wtedy GS sztochasz bez vasty nawet na faccu. A co do helmetu ? To kup sobie demon helmet, ponieważ zaoan helmet jest na stwory typu behemoth co biją dużo psychicznego ataku i dużo. Pozdrawiam. Granie knightem od 1lvla do 240. ;)

Zle kolego gadasz teoretycznie tak ,ale w rzeczywistosci np 2% physicala jest niezauwazalne.

Zreszta na chlopski rozum dostajac o ture po 1000 pomaga nam to tylko ze dostajemy 980.

Tak samo demon arm ,on wyglada jedynie lepiej.

Ma 1 arma mniej ale bardziej oplaca siebrac eq z skillami na = albo i nawet mpa na malym lvl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...