Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kierownica

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skrzynia biegów mówisz... Ciężko będzie chyba znaleźć tania jeszcze ze skrzynią biegów. Jedyne kierownice, które mi przychodzą na myśl to logitech g25 i g27. Ja mam ta drugą, kosztowała ona około 1000 zł. G25 kosztuje mniej więcej 700zł (chyba). G27 ma kąt obrotu 900 stopni.

Opublikowano

Skrzynia biegów mówisz... Ciężko będzie chyba znaleźć tania jeszcze ze skrzynią biegów. Jedyne kierownice, które mi przychodzą na myśl to logitech g25 i g27. Ja mam ta drugą, kosztowała ona około 1000 zł. G25 kosztuje mniej więcej 700zł (chyba). G27 ma kąt obrotu 900 stopni.

A bez skrzyni?Bo ta pierwsza co jest w pierwszym poście ma,ale nie wiem czy warto kupić...

LeviQuote1v3.png

LeviQuote1v3.png.39bf425ff20e713eab782423c651555b.png

Opublikowano

Szczerze, lepiej by się oplacało kupic g25/27 i mieć na jakiś czas tą kierownicę, niż kupić jakąś badziewną gdzie nie masz zbyt dużo możliwośći...

Opublikowano

Ale ja mało gram w takie gry...Więc nie potrzebuję jakiegoś sprzętu droższego od karty graficznej.Ja się tylko pytam o jakąś w miarę dobrą,gdyż się nie znam

LeviQuote1v3.png

LeviQuote1v3.png.39bf425ff20e713eab782423c651555b.png

Opublikowano

Logitech Driving Force GT, 900 stopni obrotu, sprężenie zwrotne, generalnie świetnie wykonana kiera za przystępną cenę - ~250-300zł za mało używaną z pewnego źródła, ew nowa bodajże coś koło 400zł. Sam miałem spisywała się znakomicie i w nic tańszego, gorszego bym się nie pchał, ew. jak znajdziesz i interesują Cię używki to Driving Force Pro lub MOMO. Tyle ode mnie

EMPTY :C

Opublikowano

Nie miałem do czynienia z tym produktem tak więc nie mam za bardzo o czym pisać, ale na przykładzie takich tanich tandetnych kierownic miałem kiedyś Mantę, wykonanie tandeta, sprężenie zwrotne w ogóle nie działało tak jak powinno, przyssawki nie trzymały przez co kierownica potrafiła przesuwać się po całym biurku, mimo, że była przykręcona. Wydaje mi się, że w tym przypadku - kierownica esperanzy będzie podobnie. Porównując Logitecha DFGT czy chociażby DFP do Manty to niebo, a ziemia, przyjemna w dotyku skóra, 900 stopni obrotu i wielkość bliska kierownicy z prawdziwego samochodu przynosi ogromną frajdę z jazdy. Dlatego naprawdę warto dopłacić te kilkadziesiąt złociszy, mimo, że nie grasz jakoś nałogowo i prawdopodobnie sporą część czasu będzie leżała.

EMPTY :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...