Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Proszę o napisanie mini poradnika.

tusiek01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka po 3,4 latch przerwy od Metin2.pl chciałbym wrócić. Ale jestem zacofany i potrzebuje od was pomocy co gdzie i jak. Możecie napisać mi tu mini poradnik jak grać, jak zarabiać, gdzie expić? Chce żeby w tym poradniku było np : Exp na psach do 5 lvl potem wilki do 10 niedźwiedzie do 20... Teraz zarabiaj na metinach na fms'a. Powiedzcie jaki najlepszy serwer. Będę grał Szamanem Smokiem. Nie odsyłajcie mnie do jakiś innych poradników bo chce mieć to wszystko ogarnięte w jednym miejscu.Tak samo w co dawać punkty jakie skile jakie cheaty używać itp. Za ładny poradnik masa lajków:)

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Hej :) jesli chcesz pogram z tobą Powiedz tylko jaki serwer i krolestwo Pisz na gg 44077953 nawet jak jestem na niewidoku :)

zakaz refow

Opublikowano

Może poradnik jak to mozna takim czymś wgl nazwać nie będzie za piękny ale postaram sie opisać :P

Jeżeli zdecydowałeś sie grac szamanem to ja bym zaczął grać surą wp(żeby dropic itp)

To tak, załóż sure wp . Od 1 do 5 poziomu bij przed miastem wszystko co się rusza, udaj się po skile, wybierz wp i daj wszystko w ostrze.

pójdź na jakies wilki, niedzwiedzie itp i dobij 15 lv, zrob jakies eq +6 i udaj sie na zapszysiężone(chyba tak sie to pisze) do miasta 2 i wbij 20 lv. gdy wbijesz 20 lv będziesz mial troche hajsu z misji zrob zbroje na 18lv na +9, i szeroki +9 . zacznij bic metiny przez okolo 4/5dni . Sprzedawaj wszystko jak leci, gdy uzbierasz na fms zacznij bic lv najlepiej wbij 30 poziom, zaopatrz się w wierzchowca (kup rękawice z isu) . Bij metiny az będziesz nimi rzygał. Gdy będziesz miał sporo, aur,wirkow,silnych itp,itp . sprzedawaj wszystko, i tak w kółko, bij besty kop rudy na przekopy. Na 30 zostan z 2/3 tygodnie . Możesz także wbic 45 na metiny cienia i metiny diabła :). Gdy będziesz zarobiony w uj, zrob dopiero szamanke wbij nią jak największy poziom i czytaj skile, gdy uznasz ze surą dorobiles sie tak duzo ze spokojnie starczy, zacznij expić szamanke w pt tym surą :) Zaopatrz sie w pd z lasu i pd z is'u. do 50 na bo, po 50 do v2 i tam zostan do 75 lv . PAMIĘTAJ żeby oddawac biologa !!!!.

Opublikowano

Zacznij na Solarze ponieważ jest najwięcej ludzi oraz najniższe ceny.

Expisz standardowo (1-10 M1, 10-25 M2, 25-45 Dolina)

Najlepszy zarobek jest na zmiankach i dodaniach ze skrzyni uczucia. Bonujesz FMS i je sprzedajesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...