Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy zagrałbyś/zagrałabyś na takim serwerze ?

PvP  

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Tak czy Nie

• tak
      8
    • Nie
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

mam do was pytanie czy zagralibyście na serwerze PvP ale takim dosyć nie typowym:

- Mapy robione przez bardzo dobrego budowniczego Anewila, mapy duże i ładnie wyglądające

- LvL (nie plugin PvPlevels) tylko Inny (Autorski) Polegający na tym że: za zabicie 1 gracza który ma np: 5 lvl dostajemy 20 pkt a za zabicie gracza który ma 30 lvl dostajemy 100 pkt, po osiągnięciu określonej liczby Pkt dostajemy LvL+ ( na chacie byloby to tak: [LvL5] [ew4adax] (message)

- Na start mamy żelazne eq + łuk nieskończoność

- za $ które będziemy dostawać za zabicie gracza możemy kupować Bony do naszych broni

- Na mapie poukrywane byłyby rózne itemy pomagające w rozgrywce

Proszę głosować :D!!

proszę też pisać co można dodać :P!

Opublikowano

Dosyć nietypowy hmm może dodaj różne klasy że np za zabicie jakiegoś gracza dostaniemy np diaxa (lub jakiś item) za który możemy coś kupować u NPC

936131400425106482086.png
Opublikowano

Dosyć nietypowy hmm może dodaj różne klasy że np za zabicie jakiegoś gracza dostaniemy np diaxa (lub jakiś item) za który możemy coś kupować u NPC

Też na to wpadłem :D!

Napisałem do osoby która pisze plugin żeby dodała takie coś :) Ogólnie jak serwer bedzie istniał będzie wszystko napisane, kto pluginy robił itp :P

pozatym ten plugin ma byc dostepny na bukkit.org :P..

Opublikowano

Szczerze mówiąc, polegało, by na tym że będzie inny plugin od lvl?

Według mnie nie różni się tym od innych. :p

logo.png

Opublikowano

Szczerze mówiąc, polegało, by na tym że będzie inny plugin od lvl?

Według mnie nie różni się tym od innych. :P

Hmm..

podaj mi "inny" plugin na lvl :P?

- oprucz PvPlevels - bo to nie dodaje Pkt tylko zabijasz 1-2 graczy lvl up.. i dostajesz diaxa :P...

+ ten plugin bedzie dodawal takie ( z tego co zrozumiałem z kodu xD) podrangi jak Player. PlayerGood, PlayerPro, PlayerAssassins i zaleznie od zabitej rangi dostajesz ilość pkt np: zabijesz 10 lvl gracza dostajesz 100 pkt.. zabijesz 50 lvl gracza dostajesz 400 pkt :P...

Opublikowano

być może

Zapraszam na serwer MineCraft

[skyBlock][NoPremium][NoHamachi][NoWhiteList] ForestCraft

IP: forestcraft.maxc.pl

Zapraszam :)

Opublikowano

Na pewno bym zagrał a tym bradziej jak są autorskie pluginy ;)

Heh, bedą autorskie pluginy ale i takie nie do końca :P bo 1 z nich jest w trakcie pisania ale w związki z tym iż osoba ta pisze to za darmo więc będzie on do ściągnięcia na bukkicie :P

Opublikowano

Dość lubię serwery pvp. Do tej pory tylko jeden serwer mi się spodobał, a tutaj zagłosuję na tak :)

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...