Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Otóż pytanie jak w temacie czyli : Szukam dobrego mmorpg.

Kryteria:
- Bardzo rozbudowany świat (Wiele instancji, ciekawe mapki)
- System wierzchowców ( najlepiej jakby były zwierzaki naktórych można latać co jest bardzo interesującą opcją jak w wowie albo wierzchowiec dla dwóch osóB)
- Nie nudna ( w sensie oprócz brania qestów oddawania i tak bez przerwy jakieś inne zajęcia dla rozwijania postaci)
- Dobrze rozbudowane PVP (czyli różne rodzaje np. Battleground, areny 2v2 3v3 najlepiej żeby coś dostawało się jak zabijamy wroga jakiś honor coś podobnego jak w wowie )

I to takie podstawowe rzeczy ale na pewno jeszcze coś wymyślicie o czym warto wspomnieć ;) chciałbym grać w tą gre już dłuższy czas.

Przypadły mi do gustu
- Allods Online (głownie dlatego że Polska wersja językowa ale ma dużo ciekawych w sobie rzeczy chyba do niej wrócę)
- WoW (prywatne serwery)
Nie przypadły mi do gustu
- Lineage 2 (głównie chodzi o system sterowania)

I to by było na tyle :). Z góry dziękuję za pomoc.

Wbijaj na moją stronę! http://momio-hack.pl/

Opublikowano

Runes of Magic. Powinno Ci się spodobać. Wiele map, instancji, questów, ciekawe buildy postaci. Do tego są wierzchowce dwuosobowe i takie, na których można przelatywać nad taflą wody. :P

Opublikowano

Lineage 2. Wiem co mówię. Najlepszy ze wszystkich MMORPG system PvP z tego co się orientuję. Wierzchowce też masz po 85lvl, który mimo pozorów można łatwo wbić ;) Świat ogromny, osób do gry masa, darmowy, co chwilę nowe aktualizacje, skille graficznie też niczego sobie, klas również dużo więc jest z czego wybierać ;) Z całego serca polecam L2

Opublikowano

Wstyd się przyznać, ale ja jeszcze nie próbowałem sił w Lineage'u 2 :P Mógłbym z Tobą pograć.

Opublikowano

Tzn. Ja grał nie będę bo aktualnie nie dysponuję dużą ilością czasu, ale mogę pomóc niektóre rzeczy ogarnąć ;)

Opublikowano

War thunder

calkiem calkiem

90% nastolatków dostało by załamania nerwego gdyby Justin Biebier MIAŁ ZAMIAR SKOCZYĆ Z WIERZOWCA . Jeśli należysz do tych 10% osób które wzieły by krzesełko i popkorn siadło zaczeło wpierniczać popkorn i krzyczeć "Skacz Lamusie!!!" jak taK WKLEJ TO NA SWOJĄ SYGNATURE!

Opublikowano

Tera mogłaby spełnić Twoje oczekiwania (a przynajmniej ich część). Mi się podoba, polecam.

Tera Online jest chyba płatna

Od kilku miesięcy jest free to play :)

@down - nie ma ograniczeń :)

#don't care

Opublikowano

Tera online- ograniczenia F2P

Mój drogi, F2P to w przypadku Tery żadne ograniczenie. Nie musisz kupować rzeczy oferowanych w shopie. Szczerze mówiąc, to one nawet nie wnoszą dużo do gry, bo to typowe pierdoły są. W tej grze da się normalnie funkcjonować bez żadnych dodatkowych opłat. Naprawdę polecam zobaczyć i przekonać się na własne oczy :)

#don't care

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

4 story jest godna gra do polecenia ;p

Uwiez ze nie.Gralem w to kiedy mialem 10 lat dobilem do 19 lub 20 lvl (juz nie pamietam) i przestalem grac.Niedawno do tego wrocilem dobilem do 11 lvl i rzucilem te gre na zawsze , poniewaz wbic do tego 85 lvl zajmuje conajmniej rok i grafika jest beznadziejna (piksele raza oczy i pumy wygladaja jak jakies gigantyczne zielone koty).Poza tym prawie wszystkie postacie na 85lvl sa takie same bo nie ma jak madifikowac wygladu , wzrostu, itd...

Jesli ciagle myslisz ze 4Story jest gra do polecenia to zagraj w aion-a gdzie grafika jest zajebista i tam przynajmniej mozesz dostosowac postac do swojego gustu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...