Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - TERA.exe przestał działać

mbmatib6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,
skłoniłem się do pobrania gry i sprawdzenia tego tytułu. Po dłuuugich godzinach w końcu miałem ją na komputerze. Zrobiłem konto na ich stronie, wszystkie patche się pobrały więc najwyższa pora zalogować się w launcherze. Udaje mi się i gra się uruchamia(dzisiaj rano koło 9). Już wybierałem serwer na którym zacznę grać i... przez pogodę awaria internetu. Jednak po południu wszystko wraca do normy, ale naciskając PLAY nic się nie działo. Poczytałem o tym trochę(aktualizacja zegara w windowsie, REPAIR, usunięcie gl_v2.version i ponowna aktualizacja, uruchamianie jako administrator itp.), ale chyba większość nie mogła się zalogować. No nic... po którymś resecie jednak wyskakuje mi okno "Program TERA.exe przestał działać." Teraz nie wiem czy wina jest po mojej stronie(coś pomajstrowałem) czy nadal inni też mają problem z połączeniem się. Proszę o pomoc, bo zależy mi na tym tytule, nie na darmo DWA RAZY pobierałem po 20+giga.. :P

pozdrówki

[EDIT]
dokładny opis crasha.

Poza tym jeszcze mam pytanko, jak pobrać TERE żeby instalka została na dysku? Bo z tego co zauważyłem to usuwa się po zainstalowaniu na dysku.

Podpis problemu:
  Nazwa zdarzenia problemu:    APPCRASH
  Nazwa aplikacji:    TERA.exe
  Wersja aplikacji:    0.0.0.0
  Sygnatura czasowa aplikacji:    515410a9
  Nazwa modułu z błędem:    TERA.exe
  Wersja modułu z błędem:    0.0.0.0
  Sygnatura czasowa modułu z błędem:    515410a9
  Kod wyjątku:    c0000005
  Przesunięcie wyjątku:    0235817a
  Wersja systemu operacyjnego:    6.1.7600.2.0.0.256.1
  Identyfikator ustawień regionalnych:    1045
  Dodatkowe informacje 1:    0a9e
  Dodatkowe informacje 2:    0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
  Dodatkowe informacje 3:    0a9e
  Dodatkowe informacje 4:    0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
  • 1 rok później...
Opublikowano

Dobry wieczór.

Czy ktoś już może wie co zrobić z takim problemem? Jestem w podobnej sytuacji, a bardzo, bardzo, bardzo chciałam odpalić tę grę. Zmieniałm komputer, zainstalowałam W7 Professional N i odchodzę od zmysłów przy każdej próbie uruchomienia, jestem uzależniona od Tery :P RATUNKU!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...