Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Dobre MMO

MichuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszukuję dobrego mmo-rpg, najlepiej z dużą ilością graczy i małą ilością botów o ile to możliwe. Jestem weteranem SRO więc interesowałoby mnie coś w tym stylu, jednak mam ochotę na jakąś zmianę ;)

Rozglądałem się za trochę za Aionem jak i Lineage'em 2 , jednak nie mogłem się zdecydować. Najlepiej jakby to był jakiś prywatny serwer ;)

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Opublikowano

Shaiya

Rappelz

Guild Wars

C9

RaiderZ

WoW

Metin2 Ph albo jakiś priv

zapomniałem wspomnieć, że interesuje mnie tylko f2p, i jakiś w miare ogarniety serwer, najlepiej prywatny

Opublikowano

Neverwinter online :) Nowiusieńka gierka, serwery pełne (nawet kolejki są!) :P

Wieczorny patch ma to zmienić, a gra sama w sobie jest świetna ;) Dynamiczna walka, dość ładna grafika (jak na tak małe wymagania), ogólnie wciąga, grałem na cbt i właśnie pobieram klienta, bo obt wystartowała chyba wczoraj o 18

Opublikowano

Neverwinter online :) Nowiusieńka gierka, serwery pełne (nawet kolejki są!) :P

Wieczorny patch ma to zmienić, a gra sama w sobie jest świetna ;) Dynamiczna walka, dość ładna grafika (jak na tak małe wymagania), ogólnie wciąga, grałem na cbt i właśnie pobieram klienta, bo obt wystartowała chyba wczoraj o 18

Wielkie dzięki już zasysam :)

Opublikowano

W tym momencie trwają jeszcze prace nad kolejkami i drobnymi błędami. Planowo serwery miały być wznowione o 20.

@

O już są :D Nie sprawdziłem, ale 7 minut temu były jeszcze off.

Opublikowano

Ciekawe gry ze sporą populacja to na pewno TERA i AION. Obie gry posiadają przynajmniej 1 serwer prywatny ale po co tam grać skoro global jest darmowy ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...