Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagranie filmiku

White2play

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam sprawe nagralem filmik frapsem z Survival Games i nie słychac mojego głosu

i nie wiem czym to jest spowodowanie fraps czy mikro.

Sprawdzalem mikro na skype i działa.

z góry dzieki

Opublikowano

Lepiej nagrywać oddzielnie video (fraps) i audio (audacity), wtedy możesz sobie odszumić ładnie nagrany głos :)

A jak tak nie chcesz to musisz zaznaczyć w frapsie "record external input" i wybrać swój mikrofon :)

surprise motherfucker

Opublikowano

Najlepiej kup oryginalnego frapsa i nowe mikro ;]

IP: smallpixel.srvmc.pl

Survival + Mapa przygodowa

Opublikowano

Mam jeszcze jedna sprawe dzis o 18:00 wzielem sobie właczylem frapsa i nagralem cos tak 15 sek i bylo mnie słychac a chcialem nagrac odc z sg to juz niebylo słychac czym to jest spowodowane.

Opublikowano

Gdy nagrywałeś SG mogłeś przez przypadek wyciszyć mikrofon... nagraj teraz Minecraft'a i zobacz czy Cię słychać :)

surprise motherfucker

Opublikowano

Siema

mam mały problem rozwiazalem problem z frapem moge nagrywac ale musze z kims gadac na skype wtedy mnie słychac ale jak nie rozmawiam z nikim to mnie nie słychac na nagraniu. :D

Opublikowano

W Windows XP nie ma tam takiej opcji, sam się z tym męczyłem katusze na starym PC i powiem tak, zmień kartę dźwiękową i w ustawieniach driver'a zmieniasz MIX dowolnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...