Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]BioShock: Infinite nie chodzi

wojberry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Wczoraj kupiłem keya do owej gry, pobrałem ją i kiedy chcę ją włączyć to wyskakuje mi okienko na steamie że mam stare sterowniki od karty graficznej. Potem włączam grę i chce wejść w opcje mam czarny ekran ale gra działa tzn. mogę wybierać strzałkami opcje itd. Kiedy odpalam kampanie mam tak samo, słyszę dialogi, są napisy ale mam czarny ekran. Sterowniki mam najnowsze mój komputer spełnia wymagania.

Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuje.

League of Legends

Opublikowano

Zaktualizuj kartę graficzną,zmień rozdzielczość ekranu gry ;).

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Zaktualizuj kartę graficzną,zmień rozdzielczość ekranu gry ;).

W jakim sensie zaktualizuj kartę graficzną ? Jeśli chodzi ci o sterowniki to tak jak już napisałem są aktualne.

League of Legends

Opublikowano

W jakim sensie zaktualizuj kartę graficzną ? Jeśli chodzi ci o sterowniki to tak jak już napisałem są aktualne.

Jeżeli by były aktualne to by ci nie wyskakiwał taki błąd ;)

Wejdź w : Start>>Mój Komputer>>Prawym na puste pole>Właściwości>Sprzęt>Menadżer Zarządzeń>Karta Graficzna>Nazwa twojej karty graficznej>Prawym>Właściwości>Aktualizuj Kartę graficzną

Musisz mieć na płycie sterowniki jak nie to pobierz z internetu.

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Jeżeli by były aktualne to by ci nie wyskakiwał taki błąd ;)

Wejdź w : Start>>Mój Komputer>>Prawym na puste pole>Właściwości>Sprzęt>Menadżer Zarządzeń>Karta Graficzna>Nazwa twojej karty graficznej>Prawym>Właściwości>Aktualizuj Kartę graficzną

Musisz mieć na płycie sterowniki jak nie to pobierz z internetu.

Kolego nie mam 5 lat i nie jestem idiotą. Mówię Ci że są aktualne dlatego pisze ten temat i miałem nadziej że obędzie się bez rzeczy typu "zaktualizuj stery" jeżeli już napisałem na samym początku że są aktualne. W tym jest problem że są aktualne a gra tego nie widzi.

League of Legends

Opublikowano

A zrobiłeś tak jak napisałem ? że zmieniłeś ręcznie rozdzielczość gry? lub zmień rozdzielczość swojego ekranu czyli jak masz np 1280 x 768 to daj na inny większe

1373415594-U477327.png

Opublikowano

A zrobiłeś tak jak napisałem ? że zmieniłeś ręcznie rozdzielczość gry? lub zmień rozdzielczość swojego ekranu czyli jak masz np 1280 x 768 to daj na inny większe

Rozdzielczości gry nie mogę zmienić bo jak chce wejść w opcje to pojawia się czarny ekran ale gra dalej chodzi tzn. mogę ruszać strzałkami jest dźwięk itp.

League of Legends

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...