Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Firma net-s

MonoTei ™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.. Otóż ta firma oferuje potężne komputery za niskie ceny.. Zastanawia mnie jedno.. Gdzie jest kruczek? Rozmawiałem z handlowcami i mówią, że takie parametry są nie do osiągnięcia za takie pieniądze. Oceńcie oto link z allegro.

http://allegro.pl/potwor-intel-i5-4x3-ghz-16gb-1000gb-gts450-system-i3207563627.html

Ps. Ten komputer dwa dniu temu kosztował 1685 zł, a jego cena potem wzrosła o całe 100.. Wtf?

Opublikowano

Przecież to jest kupa a nie potężny komputer, sam złożysz taki o identycznych częściach za ~1300 zł

W gotowcach z allegro dobry masz tylko CPU/RAM, reszta jest specjalnie słabiutka

Ten akurat jest jeszcze bez tragedii, przynajmniej na markowym zasilaczu ale też nie wiadomo jaki model dokładnie

Podaj swój budżet, złożymy Ci dobry zestaw na jakiejś stronce i podamy link

Opublikowano

no faktycznie ktoś musi mniec glowe żeby taki ZLOM poskładać. Hah śmiech na sali...

16gb ramu haha

grafika chyba do metina

zasilacz za bazie bomby

mało wydajny procek.

totalny szajs. Kto ci takie bzdury nagadał?

Opublikowano

nie masz pojęcia przymknij sie z komentarzem bezsensownym, nie jedna osoba z forum chciała by przynajmniej mieć na start taki zestaw i go rozbudować

a że trochę za drogo wychodzi tam, wiadomo każdy chce zarobić a byle żebrak nie kupupi dziś komputera tylko po to by na niego patrzeć na co wydal kasę

na allegro głownie sprzedają firmy składające dla szkół, przedszkoli czy większych firm dozę ilości sprzętu stąd to praktycznie sa głownie biurówki

nie ma się co dziwić że ceny niższe, sam oferuję zestawy co wy składacie w cenie ok 20-40% mniejszej niż te wasze merele czy inne serwisy polecane

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

na allegro głownie sprzedają firmy składające dla szkół, przedszkoli czy większych firm dozę ilości sprzętu stąd to praktycznie sa głownie biurówki

nie ma się co dziwić że ceny niższe, sam oferuję zestawy co wy składacie w cenie ok 20-40% mniejszej niż te wasze merele czy inne serwisy polecane

To ja to wiem, tylko myślę że taka osoba typu autor zamierza kupić PC pod gry, tutaj nawet pod rozbudowę masz na starcie lipną obudowę i niepewny zasilacz (fortron fortronem, są tanie i wadliwe serie)+ MOBO o której nie mogę nic znaleźć nawet na stronie MSI (może źle szukam). Dodajmy jeszcze na 100% *dysk biurowy typu WD Green, i trzeba by pół takiego sprzętu zmieniać

*stfu, literówka, chodziło o dysk ^^ Dzięki Ahmed

Opublikowano

To ja to wiem, tylko myślę że taka osoba typu autor zamierza kupić PC pod gry, tutaj nawet pod rozbudowę masz na starcie lipną obudowę i niepewny zasilacz (fortron fortronem, są tanie i wadliwe serie)+ MOBO o której nie mogę nic znaleźć nawet na stronie MSI (może źle szukam). Dodajmy jeszcze na 100% zasilacz biurowy typu WD Green, i trzeba by pół takiego sprzętu zmieniać

Poprawka, nie na 100% ZASILACZ tylko DySK biurowy :).

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...