Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o grach - S.T.A.L.K.E.R Cień Czarnobyla,Czyste Niebo,Zew Prypeci

Maximus™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.Chciałbym po rozmawiać z wami o grze stalker,chciałbym poznać waszą opinie czy wam się podobała która część wam się najbardziej podobała,na ile oceniacie tą grę,co myślicie o jej grafice,tematyce,przestrzeni,system walk.Po prostu wszystko :)

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Wszystkie gry z serii ukończyłem i bardzo mi się podobają, często sobie do nich wracam.

Uwielbiam gry w takich klimatach.

Wszystkie części mają świetną fabułę, to tego jest masa modów, które zmieniają całkowicie rozgrywkę.

Pierwsza część była trochę zabugowana, ale te bugi niezbyt mi przeszkadzały w rozgrywce, po instalacji wszystkich łatek itp. jest już naprawdę super.

Nie mam ulubionej części, ale jak miałbym wybierać to trójka.

Fajnie by było gdyby trochę więcej ludzi grało na multi, ale i tak da się znaleźć kogoś do gry.

Ogółem jako całą serię oceniam na 9-9,5/10

Opublikowano

Zbugowana gra po troszku, ale mimo to fajna grywalność, grafika też w miarę jest. Oceniałbym tak na 7/10. :)

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Stalker Czyste Niebo I Stalker Cień Czarnobyla

[][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][]

Ja osobiście przeszedłem tylko dwie części tej gry , miniejszym Stalker Cień Czarnobyla i Stalker Czyste Niebo. Ale gra zachwyciła mnie klimatem i w niektórych momentach rozgrywki miałem kisiel w gaciach. Grafika może dziś już nie zachwycać,ale teraz tak jak kiedyś idealnie oddaje klimat tej gry. Do tego duży otwarty , żyjący świat, lecz prawdą jest jak ujął to kolega u góry że ma ono trochę bugów co czasami nieprzyjemnie wpływa na rozgrywkę, typowym bugiem lub problemem są tu czasami uszkadzane zapisy gry przez co musiałem nie raz cofać się o dobrą godzinę rozgrywki do tyłu :(. Nieprzyjemne w skutki były również dla mnie zbugowane artefakty które to nie raz pojawiały się w takich miejscach skąd wyciągnąć ich nie mogłem lub po prostu skończyło to by się śmiercią bohatera. Tak czy inaczej to są dla mnie najbardziej bolesne bugi , ale gdyby nie zwracać na nie uwagi to gameplay jest przyjemny :). Gra moim zdaniem zasługuje na ocenę 8+/10 :D

[][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][]

Opublikowano

Ogólnie uwielbiam Stalkerowe klimaty. Post apokaliptyczny świat. Pierwsza część Cień Czarnobyla miała jak dla mnie najlepszy klimat. Czyste Niebo też było dobre i świetnie się tam bawiłem. Jednak Zew Prypeci totalnie nie przypadł mi do gustu. było tam kilka zmian,które strasznie mi się nie podobały i były przyczyną,że nie ukończyłem gry. Tak poza tym nadal czekam na grę multiplayer w klimatach Stalkera,która będzie opierała się na przetrwaniu lub będzie czymś w rodzaju MMORPG.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nie zapominajcie o tym klimatycznym lektorze "z polsatu". Za to pokochałem te gry.

Welcome to my YT Channel (Click)

Sig.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Grywalnośc gry jest super ;3

Żyj dla siebie, nie patrz na innych co o Tobie mówią :) 

oj12ja.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Obecnie po raz drugi gram w Cień Czarnobyla, klimat powala. Nigdy nie zapomnę pierwszej wizyty w kanałach Agropromu i starcia z tym pierwszym, niewidzialnym potworem i jego ryku...

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...