Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EQ MENTAL

dankrok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam 35 lvl wojownika mentala na serwerze solar, mam riba +9 sr 33, żelaka +8, pięciokątną +7, złote buty 1,5k hp, naszyjnik 500 hp, śmiertelke +8 (mixuje). I oto pytanie, czy to dobre eq jak na solar i co mogę jeszcze ew. kupić, zmienić?

Jeszcze 1 pytanie, ile chodzi heksagonalna szkata na solarze jinno?

pr02.jpg
Opublikowano

Jedyne co możesz zmienić to tarczę na +8/9 i zakupić jeszcze jakieś ebonitowe kolczyki +7/8/9.

Co do szkatułki to nie wiem , więc nie będę wprowadzał Cię w błąd.

u6pv.jpg

Opublikowano

4% xp ze szkaty :) .

@UP. Myślałem jak ty, żeby zakupić jeszcze ebony, ale były strasznie drogie. Już zakupiłem +9. Dzięki za pomoc.

pr02.jpg
Opublikowano

Co do eq na ten lv to masz bardo dobre ;) Możesz dropi, expić bez żadnych przeszkód. A tarcza tytanów, tego Ci nie powiem bo dawno nie widziałem, żeby ktoś sprzedawał ;/

Ewentualnie jakaś bransa 1,5k hp lub srebrna+9 i będzie idealnie ;P

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Zalaka +9 kup, tak samo naszyjnik i bransa +1,5k hp(ew srebra +9)

Bron dobra, kolce i zbroja 1,5k -2k hp.

Dropic mozesz nawet w swiatyni wtedy.

sstwc.jpg

Opublikowano

naszyjnik lepszy kup , ebony+9

a w zbrojce jak wymixujesz hp + 10do pz to będzie pro

na slabszym eq wyexpilem wczoraj z 38 do 41 (wecej mi sie nie chcialo ^^)

tylko buffki sobie zalatw (ja mialem slabe 25kryt 20blogo) i mozesz expic w v1 po kilka grupek (na orkach bez probemow spot tylko ze caly czas zajęte)

ps ja 7k HP :D

Hejo

Opublikowano

moje eq to: Branza na 38 1-1,5k hp (nie pamiętam :P), Śmiertelka 15 na magię, 6 na miecze, 5 do PE i 1,5k hp, Żelak różnica z 8 na 9 to tylko 7 defa. Kolczyki srebrne 15 na miecze do pvp kupilem. Naszyjnik będę kupował :).

pr02.jpg
Opublikowano

Hm, kd defa do zbroji wbij, naszyjnik 1,5k pz mzoe cos do kryta albo rege pż, Hełm mixuj na trucie :) Tarcze z nno :P i siłą

Opublikowano

Witam, mam 35 lvl wojownika mentala na serwerze solar, mam riba +9 sr 33, żelaka +8, pięciokątną +7, złote buty 1,5k hp, naszyjnik 500 hp, śmiertelke +8 (mixuje). I oto pytanie, czy to dobre eq jak na solar i co mogę jeszcze ew. kupić, zmienić?

Jeszcze 1 pytanie, ile chodzi heksagonalna szkata na solarze jinno?

Żelak +9 musi być , kd potwora i kryta +4 w ribie , naszyjnik 1,5k hp i podkuj śmiertelke do +9 no i oczywiście ebony +9

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...