Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Profil "Puchałke" na fb - Skupisko debili które trzeba zlikwidować.

grzesssiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim. Temat ten piszę bo potrzebuję waszej pomocy.
Mianowicie chodzi tutaj o pewien profil na fb i jego zablokowanie, jest nim Puchaczele - inaczej Puchałkę.
Link do profilu: https://www.facebook.com/Puchaczele
Dlaczego akurat ten profil i dlaczego od razu zablokować?
Większość z was jeżeli chociaż raz widziała ten profil już pewnie wie o co chodzi.
Profil ten to skupisko niesamowicie wielkich, bezmózgich debili którymi rządzi "Puchałkę".
Tutaj mały przykład:

http://pastebin.com/2E84wqub

O co chodzi? Puchałkę zażyczył sobie aby wszyscy minusowali ten oto utwór:

Z tego miejsca proszę każdego o przesłuchanie tego utworu, opowiada on o Powstaniu Warszawskim.
Ja jako Polak czuję niezmiernie oburzony sytuacją gdzie jakiś debil podpuszcza innych debili do
wchodzenia pod ten filmik, dawania łapek w dół i pisania komentarzy w stylu "Polacy robacy", "PATRIOTÓW ROZJEŻDŻAĆ CZOŁGAMI" itd. W ciągu jednego dnia filmik zarobił ponad 1500 łapek w dół, komentarzy też pewnie przybyłoby niewiele mniej lecz ich swobodne dodawanie zostało zablokowane.

Z góry mówię że nie chodzi mi tutaj o samą piosenkę chociaż nie ukrywam że jest naprawdę świetna. Tutaj chodzi o besztanie z błotem PRAWDZIWYCH Polaków którzy oddali życie za swój kraj!

Z tego miejsca proszę was o pomoc w zgłaszaniu powyższego profilu, wyplewmy chwasty i nie pozwólmy im się rozrastać!

(Tak, wiem że cała ta akcja puchałkę jest trollingiem który ma na celu ból dupy u Polaków - bo jego Polakiem nie można nazwać.)

HBV27j.png

Opublikowano

Niektórzy są mądrzy,niektórzy debilni . On to wszystko robi dla sławy przez co myśląc że jest zabawny propsuje minusowanie tej oto piosenki,ale nikt nie wie czy dla żartu czy jest po prostu debilny i nie ma serca do Tych którzy oddali życie za Polskę ; ).

Opublikowano

Co kurwa walczących wtedy Polaków obchodzi ta piosenka? Żeby on kurwa robił raid na jakieś prawdziwe muzeum to już by było coś. Fani ssabatonu ból dupy bo komuś się zachciało dislajkować

Opublikowano

To są zwykłe trolle i tyle. Też lubię czasem potrollować kogoś i wziąć pod temat kościół.. nawet nie wiecie jak się spinają ludzie :D To nic osobistego ale poprawia humor :P

Ale oczywiście zgłaszam bo tym razem przesadził :>

photo261314.png

Opublikowano

ogolnie niektore komixxy o puchalke byly smieszne, ale minusowanie tej piosenki to akurat szczyt głupoty, bo jest ona naprawde w porządku.

Opublikowano

<<< MOJA PROŚBA >>>

Załatwcie mi imię i nazwisko oraz profil na Facebooku tego właściciela strony Puchałkę. Wystarczy mi tylko profil i strona zostanie usunięta. ;-))

Opublikowano

PRÓBOWAŁEM. NIE UDAŁO SIĘ.

<<< MOJA PROŚBA >>>

Załatwcie
mi imię i nazwisko oraz profil na Facebooku tego właściciela strony
Puchałkę. Wystarczy mi tylko profil i strona zostanie usunięta. ;-))

MAM WSZYSTKIE DANE

Kamil Matwiejew

40-871 Katowice

ul. Tysiąclecia 86/95

ale to nie jest tego "jebała" tylko głównego admina, samego puchałke

trzeba zalatwic adres tego drugiego

ślijcie węgiel i dildo za pobraniem.

OBSERWUJĘ TEN TEMAT I POMOGE WAM JAK TYLKO BEDE MOGL

Opublikowano

PRÓBOWAŁEM. NIE UDAŁO SIĘ.

MAM WSZYSTKIE DANE

Kamil Matwiejew

40-871 Katowice

ul. Tysiąclecia 86/95

ale to nie jest tego "jebała" tylko głównego admina, samego puchałke

trzeba zalatwic adres tego drugiego

ślijcie węgiel i dildo za pobraniem.

OBSERWUJĘ TEN TEMAT I POMOGE WAM JAK TYLKO BEDE MOGL

A co jeżeli to fikcyjne dane i jakieś nie powiązanej osobie zamówię tonę koksu, albo 90 letniej babci dildo? Pozatym jak można węgiel do bloku zamówić? :P

Od kiedy to minusy na youtube są wyznacznikiem patriotyzmu? Srać na to ciekłym moczem, znudzi im się....

Opublikowano

A co jeżeli to fikcyjne dane i jakieś nie powiązanej osobie zamówię tonę koksu, albo 90 letniej babci dildo? Pozatym jak można węgiel do bloku zamówić? :P

Ziomeczku na innym forum rok temu go stalkowaliśmy. To byla skomplikowana akcja, jedna osoba nawet się do niego wybrała i przeczytala imie i nazwisko z domofonu. Wcześniej, puchałke gdzieś wstawił zdjęcie z balkonu, a dzięki google maps i użytkownikow z Katowic łatwo można było ten adres ustalić.

Mieszkał z rodzicami, kiedyś padły plotki że się wyprowadził, ale ile w tym prawdy to nie wiadomo.

Opublikowano

Dlatego go nie lajkuję nawet, a mam 3 znajomych którzy to robią :c. Ale z nim to jeszcze pół biedy, ZAKURWIĆ ZIELONYCH! Poszukajcie jakiejś zielonej stronki, i zobaczcie co wyprawiają (Może nie wszystkie, ale dużo ich jest).

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

No to co wiadomość z fikcyjnego konta na profilu puchałke a potem jedziemy z koksem i zamawiamy wagony węgla na chatę, pizze i inne tego gówna. Ma może ktoś znajomego jechowe żeby go nachodził?

Opublikowano

Hmmm... oni trollują wy się wkurwiacie,

ja za lajka się nie sprzedam, mam wyjebane na jakieś Puchałki...

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Zacznę od cytatu:

"Człowiek po prostu
odstaje od normy, a jego posty nawołują do 'nienawiści' i bezcześci
naszą historię. Oczywiście mogą mu się tutaj nie podobać pewne sytuacje w
naszej historii, ale tutaj chodzi mu o coś innego, a to wszystko gówno go obchodzi."- użytkownik Sadistic.pl

Posty nawołują do nienawiści?

Posty to posty. Widzę w tym momencie jaki ból dupy wywołał post o
Sabatonie (usunięty już przez fejsbuczka, za dużo zgłoszeń) i jestem w
szoku, że coś takiego jak Sadistic.pl się tym przejęło.
Kurwa, miejsce, w którym uczyłem się czarnego humoru kilka lat temu chce teraz mieć rolę MORALIZATORA?
Przecież najbardziej chore gówno znajdowałem zawsze na Sadolu.

To tak jakby kurwa opowiadała na rekolekcjach o tym, jak ważna jest cnota.

Dodam, że nie wyśmiewam Polski, tylko bandę pseudo-patriotów, którzy
lubią jakiś zespół, który nagrywa czysto pod publiczkę, żeby zgarnąć
hajs na Polakach.
Jeżeli jednak pasuje Wam walenie w dupę bez wazeliny przez kilku Skandynawów, to proszę bardzo, ja nie mam zamiaru B)

Zadziwia mnie też to, że NIEKTÓRZY użytkownicy strony (mojej ulubionej w
polskich internetach) chyba nie wiedzą co w ogóle kurwa robią.

Najśmieszniejsze jednak jest to: http://www.sadistic.pl/cala-prawda-o-sabatonie-vt153722.htm

Postowano tam moje komiksy (nie, to nie jest jedyny) i ryto z nich.

Teraz humorystyczny tekst o tym, że Niemcy mogliby zaanektować Polskę jest brany na poważnie, chcą mnie bić :(

No cóż, pozostaje mi tylko czekać, aż ktoś mi rozpierdoli łeb, bo
potyrałem utwór, który ma na celu zarobienie pieniędzy na ważnym
elemencie naszej historii jakim jest Powstanie Warszawskie.
I TO NIE PRZEZ POLAKÓW :)

Podsumowując: Nie dawajcie sobie wyprać bani. Patriotyzmem nie jest to,
że posłuchacie utworu nagranego dla pieniędzy, który nawiązuje do
Powstania. Ja tu nikogo nie obraziłem, po prostu wkurwia mnie to, że ten
zespół kosi hajs na Polakach, którzy myślą, że ta muzyka jest hołdem
dla PW (a ja mam 12 kutasów).
To chyba na tyle, miłego 1-go Maja B)

~jebał

usuneli post o sabatonie, tyle bylo zgloszen, teraz jedziemy z reszta kurwa jego postow :D

Opublikowano

@grzesssiu

Puchałke zrobił z tobą to co ze wszystkimi robi mianowicie wkurwia ich. Osoba która robi te komiksy to geniusz manipulowania ludźmi i przy okazji ośmieszył takich gównianych patriotów jak ty co tylko umiesz "zalajkować" "patriotyczny" utwór i wywiesić flagę.

1330007971-U359964.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...