Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem serwer

olon102

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jakiś czas temu (rok) grałem w metina i chciałbym znów troszke pograć lecz zapomniałem na jakim serwerze miałem konto jak to sprawdzić ?

killalllogo.jpg

Opublikowano

Widocznie postacie mają za niskie lvl. W takim wypadku loguj się po kolei na każdy serwer.

sygna1.gif

Opublikowano

Dobra dzięki za poprzednie odpowiedzi ;) mam jeszcze 1 pytanie jak grać na serwerze prywatnym ?

Pobierasz clienta / launchera danego serwera, rejestrujesz się na stronie serwera i grasz.

Wygląda to tak samo jak na globalu tylko, że inny client i inna strona WWW.

Opublikowano

Napisze specjalnie dla cb tutka :

Wchodzimy np. na :

pandoramt2.pl

1.Pobieramy pathera

2.Po pobraniu wrzucamy go do jakiegoś czystego folderu i uruchamiamy

3.Czekamy aż patcher pobierz all pliki potrzebne do gry

4.Po zakończeniu pobierania patcher się wyłączy i trzeba go ponownie włączyć

5.Dajemy rozpocznij gre i tyle :p

Oczywiście tutek jest tylko do pandory. Inne serwery mają inną instalacje clienta.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Dobra dzięki za poprzednie odpowiedzi ;) mam jeszcze 1 pytanie jak grać na serwerze prywatnym ?

1.W dziale Publikacji serwerów prywatnych Metin2 u nas na MPCforum znajdź serwer specjalnie dla siebie czyli taki ,który Ci najbardziej odpowiada :)

2.Zazwyczaj serwery dzielą się na 4Fun,Easy,Medium i Hardy. (Nazwy to poziomy trudności).

3.Gdy upatrzymy sobie już serwer ja np. dam przykład swój Quadron. Pobieramy najpotrzebniejszą rzecz czyli Clienta gry.

4.Gdy pobierzemy go to wypakuj go w np. Folder Quadron (to jest przykład). Po wypakowaniu klikamy w ikonę .exe czyli np. Metin2.exe/Quadron.exe itd.

5.Jeżeli na serwerze wymagany jest AutoPatcher (Raczej teraz to standard) i nie było go w Cliencie to na pewno jest na stronce serwera w dziale ,,Pobierz" lub Download. Pobieramy Patchera i Patchujemy klienta czyli aktualizujemy ;)

6.Jeżeli pojawiłby Ci się problem z Błędem zainicjowania aplikacji ,to pobierz NetFrameworka 3.5 z strony Microsoftu lub tych innych stronek śmieciowych ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...