Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Polisz Tim

Rafiki222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym rozwiać wszelkie wątpliwości osób które nie wiedzą czemu z polakami nikt nie chce grać i dlaczego silver jest najtrudniejszą dywizją, a jeżeli już ktoś z tego wyjdzie, to napotyka nabostowanych polaczków w goldzie 5 :D .... jak widać nasze ego jak na tyle wysokie, że nikt nie umie przyznać się do tego, że jest słaby i nie umie grać, ja wiem że gdzieś trzeba się nauczyć ale po co od razu pchać się na rankedy ? ;D wchodzę tutaj na luzie. mam już w dupie te przegrane rankedy, ale mam ochotę tak jak wszyscy urzytkownicy tego forum dodać coś od siebie ;x

Co tu dużo mówić... premade bot polish, jungler polisz 0 ganków u mnie, no ale srać na to niech pomoże słabszym na bocie :), i do tego kata wydaje mi się, że tez polisz coś tam niby zabiła ale co za problem włączyć ulti :) Jaki jest z tego wniosek ? a taki ....

polisztim.png

Mile widziane HEJTY związane z moją farmą i takie tam :D ale to też ma mw dupie:)

Opublikowano

Co do farmy to mogłeś się bardziej postarać, bo Nunu łatwo się farmi :D

Ale ten Twój AD Carry 2/12, masakra. Do tego ten build Vi..

No, ale na silverze najwięcej Polaczków :( Takie życie.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Nordic i srebro lepszego comba chyba nie ma co drugi mecz trafiają się trolle albo w moim teamie albo w przeciwnym, lecz na razie jakoś to idzie dziś wybiłem się na srebro III i lecimy dalej do złota. Ta kata to chyba nie polaczek tylko rusek.

No cóż życzę powodzenia w wybijaniu się.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Co do farmy to mogłeś się bardziej postarać, bo Nunu łatwo się farmi :D

Ale ten Twój AD Carry 2/12, masakra. Do tego ten build Vi..

No, ale na silverze najwięcej Polaczków :( Takie życie.

Farma jest taka jaka jest bo musiałem szybko zejść z lini i lecieć im pomagać, po za tym nie podzielam twojej opini z tym że nunu się łatwo farmi ^^

No wiesz ja dzisiaj ranked Bronz 1 full polaczki. Wystarczyło picknąć Tarica pod full tanka

i robiłem z nimi gre D:

W pewnym momencie też myślałem, że porowadzę gre jak ich unicestwiliśmy, ale ten twisted fate i nafeedowana MF bolą ;x + op CC leony ;x

Opublikowano

nie zawsze tak jest, po prostu noobki ci sie trafily.

Opublikowano

Ja też nie lubie grać z większością polaków.

Jak mam polaka na rankedzie to już wiem że przegram.

Ostatnio a rankedzie grałem z Rammusem na supporcie, ja byłem ADC.

Nie kupował wcale wardów, a zgłosił się na supporta, miał pod koniec gry staty, jakieś 0-12. Ja też nie miałem przez tego Rammusa dobrych stat, nawet duża farma by mi nie pomogła, wrogowie byli tak nafeedowani przez tego Rammusa.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Tak sie kończy gra nunu i ksowanie. Sam jestes polaczek.

@down

11/4/6

vi 5 asyst

kata 6

Gdyby kille oddał im na pewno nie byłoby tak źle.

OndteAw.png <- Dołącz się do teamu umieszczając plakietkę w profil / sygnatura.

Opublikowano

Tak sie kończy gra nunu i ksowanie. Sam jestes polaczek.

Koleś ksowanie? zobacz na ich asysty i jego kile >.<

@top ja ze srebra 4 do srebra 1 wygrywalem 90% gier soloq, w srebrze 1 sie zaczeło ale już gold 4 idzie w góre :D

++

Opublikowano

to na ruski się przenieś. obecnie na nim moje przegrane/wygrane gry to po decydujących tf'ach, lategame. o to chodzi. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

@OffTop

Znam takich "Polaczków" dużoo . Np. Sytuacja gry z moim kolegą rankeda(Nie piszcie że mam głupich kolegów ja to wiem xD ) . Ja biorę eza. On support= Amumu(Ja mu nie pomagałem wybierać ;/ ) a tak wgl. On wybiera postacie które mu się podobają a nie które są potrzebne ;/ . Koleś mu "Sksuł" choć był supportem to powiedział że mu nie pomaga i przez reszte gry sprzedał all itemki i chodził na barona sie dedać. :F

@Topic

Radze przenieść się na serwer rosyjski.Dużo takich gra na naszym serwerze a to nie jest za dobre. Powinni zrobić serwer polski dla takich noobków a my byśmy grali na angielskim (Nie mówię że umiem grać, Ale to co opisałem wyżej to jest Porażka !!! )

@OffTop

Ja poprostu staram się grać drużynowo i wybrać postać pod drużynę a nie pod siebie . I to wystarczy do dobrej gry . Wbijając 30lv x2 nauczyłem się grać.Ale kolegów nie da się nauczyć grać.Taki peszek. :CCC

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...