Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wrota kappa i gamma

adam635

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dam radę zrobić wrota kappa lub gamma (mam już zaczęte). Moje wyposażenie:

Goliath, venom, full lf3 bo2. Konto ma 18lvl byłoby fe ale irisy pękły. Proszę o pomoc i jeśli dałbym radę to jak konfy ustawić?

Opublikowano

Tak, przejdziesz te wrota spokojnie.
Na gamme : masz peta z kami 3? Jak tak to na obu konfach osłonki na dronach i full speed - dmg będzie zadawał pet. Weź sobie także bastion bo venom ci się do niczego nie przyda przy taki robieniu - z kami 3 gamma zajmie ci ~1,5 h.
Kappa jest łatwa, miła i przyjemna dopóki nie wywali ci 6 bossów.. bije się to dosyć długo, dlatego polecam na sepromie, najlepiej x2. Na niej zbierzesz też komplet boosterków na 1h na pewno na kurbicumach - ale one są łatwe. Boss kurbicum - niegroźny, chociaż z zielonki lej. Na century możesz użyć umiejętności statku i nawet sobie odlecieć ;)

7yo9.png

Opublikowano

W kappie mam chyba te bossy, ta łatwa część już zrobiona.

Nie mam kami 3 a dk długo się bije bo robiłem już kilka razy na innym koncie tylko, że na aegisie, nie wiem czy tutaj dam radę. Myślę, że do czasu kiedy będę robił wrota kupię już 3-4 irki

Opublikowano

Jeśli chodzi o kappe to dasz radę bez problemu

A co do gammy, zrób ty sobie najpierw full irysów bo jak dojdziesz do DK , baaa ... do sibelonów to ty się poprostu tam zanudzisz nie ważne z jakiego ammo byś bił

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Jeśli chodzi o kappe to dasz radę bez problemu

A co do gammy, zrób ty sobie najpierw full irysów bo jak dojdziesz do DK , baaa ... do sibelonów to ty się poprostu tam zanudzisz nie ważne z jakiego ammo byś bił

Najlepszym rozwiązaniem, no może prawie najlepszym, niech poczeka na bota i puści go to mu uwali z jedyneczki ;D .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Najlepszym rozwiązaniem, no może prawie najlepszym, niech poczeka na bota i puści go to mu uwali z jedyneczki ;D .

z takim wyposażeniem co on ma i w dodatku z x1 to już sam bym wolał to zrobić ... i zapewne nie posiada już triala ibota ...

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

No niestety, mam tylko kbota. Mówicie, że kappe dam radę?

Chciałem wysłać seprom i z x2 bić, co wy a to?

Opublikowano

jeśli chodzi o dk w gammie i ammo to polecam bić sab i x2 na sepromie, słabe wypo masz zawsze dobre i te kilka K osłon jak ściągniesz alienkowi a gdy Cię uderzy hp Ci nie zjedzie no bo osłonki będą naładowane

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

To jest moje drugie konto dlatego słabe wyposażenie, wyślę trochę sepromu i spróbuję najpierw dokończyć kappe, pamiętam, że aegisem kilka lf4 ciężko było. Co robić w ht, rep w boju i precyzje?

Opublikowano

jak masz 2 hale i chcesz coś w niej robić to transfer i robota

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Dzięki za pomoc, zdawało mi się, że to jakieś trudne wrota, a tu bossy matki z takim małym zasięgiem, boss kacurbium ma tak mało hp a falcona to z x2 i niemocy venoma ubiłem.

Ps. Może się komuś przydać. Polecam robić ostatnie fale kappy na ćmie bo osłony nie potrzebne jak alieny mają taki mały zasięg.

Opublikowano

Dzięki za pomoc, zdawało mi się, że to jakieś trudne wrota, a tu bossy matki z takim małym zasięgiem, boss kacurbium ma tak mało hp a falcona to z x2 i niemocy venoma ubiłem.

Ps. Może się komuś przydać. Polecam robić ostatnie fale kappy na ćmie bo osłony nie potrzebne jak alieny mają taki mały zasięg.

To co, temacik zamykamy czy jeszcze jakieś pytania do nas masz?

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Teraz jeszcze gamma, ale moim sporo lepszym kontem miałem problemy a tam mam aegisa i musiałem cały czas klepać. Szkoda, że nie mam premium to bym kamikaze kupił. A mam dopiero 2 irisy, wczoraj wygrałem. Da się w ogóle zrobić tą gamme takim kontem? Niby am jedną zrobioną ale to irki miałem, sporo rep w boju, i ammo jeszcze więcej.

Opublikowano

Teraz jeszcze gamma, ale moim sporo lepszym kontem miałem problemy a tam mam aegisa i musiałem cały czas klepać. Szkoda, że nie mam premium to bym kamikaze kupił. A mam dopiero 2 irisy, wczoraj wygrałem. Da się w ogóle zrobić tą gamme takim kontem? Niby am jedną zrobioną ale to irki miałem, sporo rep w boju, i ammo jeszcze więcej.

Daj sobie narazie z nią spokój ;) Szkoda wrót a z takim wyposażeniem sam nie dasz rady. Dojdź do full elity i bierz się za gamme :)

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

No to jeśli pytań już nie masz no to temacik zamykamy :)

Gratuluję herculesa

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Wystarczy, że będziesz miał 6-7 flaxów i spokojnie możesz robić gammę, to na pewno nie będzie problem.

Kappę również spokojnie zrobisz, ponieważ są to bardzo łatwe wrota według mnie.

Po prostu jeżeli nie używałeś triala IBota to spokojnie puszczaj na bocie, parę godzin i zrobione.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...