Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA] Konkurs - wymyśl swoją postać

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam się rozpisywać z skill'ami do 200lvl'a?

Nie musisz. :) Minimum jest 10 skilli. Myślę, że jak dobrze się je rozgospodaruje to starczy do 185. :P Ale mogą być to skille na pierwsze 10 poziomów. :)

Opublikowano

Nazwa postaci / nazwy skilli muszą być po polsku ? czy np po angielsku może być?

Lepiej żeby były po polsku, ale nikt Ci nie zabroni napisać po angielsku. :)

Czy skille mają działać podobnie do tych z LC czy mogę dodać takie z c.time 1,5 sec natomiar atack z hit'a bardzo słaby?

Nie muszą. Masz wolną rękę.

Opublikowano

Ambitnie. Do tego trzeba być ambitnym. Nerdy nie mają czasu na takie błahostki.

Wielki Panie i Władco - nie podoba się, nie bierz udziału. Wiem, że musisz wszędzie wtrącić swoje trzy grosze, ale naprawdę daruj sobie.

Opublikowano

Ojej, ojej, nie płacz. Nigdzie nie napisałem, że mi się nie podoba, a w jakoś średnio mnie obchodzi, czy z mojej wypowiedzi wysnuwasz takie czy inne wnioski. Ty możesz sobie darować. Jeszcze teraz możesz mi dać bana za prowokowanie do kłótni, bo byłoby to w Twoim stylu. Ty jesteś moderatorką, Tobie już wolno pisać takie posty jak wyżej, i nie, wtedy to już nie jest czepianie.

@topic

Czy prace muszą być zamieszczane w spoilerze?

Opublikowano

Cieszę się w takim razie, że mogłam Cię zgasić. :) I zaraz dojdę, którego z Was jest to multi.

Ojej, ojej, nie płacz. Nigdzie nie napisałem, że mi się nie podoba, a w jakoś średnio mnie obchodzi, czy z mojej wypowiedzi wysnuwasz takie czy inne wnioski. Ty możesz sobie darować. Jeszcze teraz możesz mi dać bana za prowokowanie do kłótni, bo byłoby to w Twoim stylu. Ty jesteś moderatorką, Tobie już wolno pisać takie posty jak wyżej, i nie, wtedy to już nie jest czepianie.

@topic

Czy prace muszą być zamieszczane w spoilerze?

Nie muszą.

Opublikowano

Cieszę się w takim razie, że mogłam Cię zgasić. :) I zaraz dojdę, którego z Was jest to multi.

Zakładam, że moje.

@topic

A co jeśli będzie za mało prac? Konkurs zostanie przedłużony?

Opublikowano

@Miyoshi pff nie dojdziesz,oni to pro dfgvcdfjghvskdjhfshzhkcv hackerzy nie dowiesz się kogo to :P

@Top Moge zrobić ss'y skilli ze skill editora?

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

@Miyoshi pff nie dojdziesz,oni to pro dfgvcdfjghvskdjhfshzhkcv hackerzy nie dowiesz się kogo to :P

@Top Moge zrobić ss'y skilli ze skill editora?

Masz wolną rękę... wytyczne dotyczące konkursu masz. Jak to rozegrasz to już Twoja sprawa.

Czy w logo nie powinno być "Wykreuj swoją postać".?

Nie, niby dlaczego? :) Wymyślasz swoją postać przecież. ;f Poza tym 'wykreuj' już było.

Opublikowano

Hahah xD Lino Kozak xD beka.

@topic

Jesli potrzebujesz pomocy z montazem cczy cos pisz do mnie xD przydadza mi sie punkty za pomoc xD te 8% ^^

Opublikowano

@topic

Jesli potrzebujesz pomocy z montazem cczy cos pisz do mnie xD przydadza mi sie punkty za pomoc xD te 8% ^^

Powiedź mi,co masz zmontować w konkursie wymyślenia postaći? o.O

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak będą oceniane prace?

Po "lubie to"?

Za kreatywność?

Czy może co innego?

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Wielki Panie i Władco - nie podoba się, nie bierz udziału. Wiem, że musisz wszędzie wtrącić swoje trzy grosze, ale naprawdę daruj sobie.

00e8166016_co_sie_dzieje_jak_plebs_probu
pl.memgenerator.pl/mem-image/tak-sie-bawi-szlachta-plebsie-pl-ffea00

@topic

stul pyszczek

Nowy serwer ProCrafters! Survival + Gildie! Wielkie otwarcie dziś o 20.00! IP: 46.29.20.175:26982

Chcesz być jak Jurek i zostać ProKoxem? Zapraszamy!

Opublikowano

pl.memgenerator.pl/mem-image/tak-sie-bawi-szlachta-plebsie-pl-ffea00

stul pyszczek

L2txf.jpg

@topic

Miyo czy tyle osób ile już wzięło udział w konkursie to wystarczająca ilość, czy termin zostanie jednak przedłużony?

Opublikowano

L2txf.jpg

@topic

Miyo czy tyle osób ile już wzięło udział w konkursie to wystarczająca ilość, czy termin zostanie jednak przedłużony?

xD

Nowy serwer ProCrafters! Survival + Gildie! Wielkie otwarcie dziś o 20.00! IP: 46.29.20.175:26982

Chcesz być jak Jurek i zostać ProKoxem? Zapraszamy!

Opublikowano

Jak będą oceniane prace?

Po "lubie to"?

Za kreatywność?

Czy może co innego?

"Lubię to" nie będzie brane w ogóle pod uwagę. Oceniana będzie kreatywność, pomysłowość oraz spojrzymy na prace z perspektywy gracza. Po prostu wybierzemy te postacie, którymi naprawdę chcielibyśmy zagrać. :) To tak mniej więcej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...