Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Tiveria

CraxaNaMaxa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Po ile chodzą ulepszacze:

• Kawałek Klejnotu
  • Kawałek Zepsutej Zbroi
  • Zardzewiałe Ostrze

2. Za ile kupię byle jaką trutkę +9? Tzn.: do mixu, bez kd...

3. Na jakim poziom jest misja z wątrobą wilka? (patrzyłem na jakiś tut i pisze, że na 10. Tut jest sprzed 2 lat, a ja dziś wbiłem jakąś tam postacią 10 i nie mam od baek-go żadnej misji) Czy coś się zmieniło od tych 2 lat? ;d

4. Jak szybko zarobić bodym 70 poziom? ;xx

1377019234-U697852.png

Opublikowano

1. Nie zbieraj ulepszaczy, bo nie warto, nikt nie ukupuje, ludzie na DT robią eq.

2. Do 40 - 60 bryłek

4. Lepiej zrób WP 75 i na mapki, masz tam KD i mapki, które ulepszasz i chodzisz na ripa sprzedając szkate.

Opublikowano

1. No okej :D

2. Dzięki

3. Zna ktoś odpowiedź? ;x

4. Nie będę robił już WP, bo wojem 70 ciężko było wyexpić jak w v2 każdy jeden spot zajęty... Ale dzięki za radę ;d

5. Istnieje jakiś sposób, żeby blokować postaci expa, bez konieczności oddawania na gildię? ;x Bo myślę, że zrobiłbym dropka, próbował dropić kd +3 z metków w m2, potem ulepszał do +5 na mapce handlowej i sellał. Podobno kd na klasy, wita, deffa, uchylki, speeda chodzą po 500kk+ ;dd

No ale jak zacznę nawalać np. na 30 lvlu to moment wbiję +40 i już ciężko będzie dropnąć cokolwiek ;d

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Asprime, podszedłem i nic :) Nie ma żadnej misji. Jest tylko "Sprawdź Nagrodę" i "Powiedziano mi że jesteś uzdrowicielem"....

Z resztą, Drogi Asprime, ostatnio też wpuściłeś mnie w maliny z botem do szukania żył na kamermodzie... Czemu teraz mam ci wierzyć? ._.

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Co do samych zmian na serwerze nic nie ma tak szczególnego. Serwer stanął w rozwoju.

Wprowadzili WW - Wieże wygnańców

Mape od 105 lvl więc teraz można wbić maxymalny poziom

Arene Walki

Bonowanie u NPC

Reszta to jakieś poboczne badziewia

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Ale ja chcę tylko wiedzieć od którego jest misja z wątrobą wilka... OMG ._.

To, że jest WW, arena walk i bonowanie u npc dziwnym trafem zdążyłem zauważyć, naprawdę ._,

No ale dzięki, że wgl się pofatygowałeś Virandiel :D Like :)

1377019234-U697852.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...