Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rząd USA - jakie skrywa tajemnice?

Casso.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio dużo słyszałem o tym, że rząd USA oraz NASA, wiedzą coś, czego nie chcą wyjawić reszcie świata ze względu na możliwość spanikowania ludzi. Oglądałem wywiad z hakerem, który na komputerach NASA znalazł zdjęcie czegoś, co "wisiało" ponad poziomem chemosfery (z jego opisu przyglądało cygaro z paroma "przegródkami"). Najdziwniejsze jest to, że rząd najpierw skazał go na 6 miesięcy, a rok potem zdecydował się zmienić to na wyrok 60 lat - czyżby bali się, że wyjawi prawdę? Rząd podobno wie coś o "darmowej energii", która, jak mówi rzekomy haker, jest przez nich wykorzystywana do "grubszych" operacji wojskowych, ale z jakiegoś powodu nie chcą jej powierzyć reszcie świata. Wypowiadajcie się na ten temat. ;)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

To wszystko sprawka Iluminatow i Masonow!!!!!!! HAHA :D , tak wgl jak ludzis ztakie rzeczy to polecam film wezwanie do przebudzenia.

Wsumie ja tez wierze ze tak naprawde to my wiemy niewiele a ludzie ktorzy stoja na czele piramidy maja jeszce wiele w zanadrzu

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Kurwa, jak ja nie cierpię teorii spiskowych...

Lolę, to po co w ogóle komentujesz ten temat? :D

Każdego ciekawi co innego, więc proszę cię, nawet nie zaglądaj do takich tematów jeśli cię wkurwiają ;/

@

Były też podobno misje Apollo 18,19 oraz 20, NASA napisała, że zostały wycofane, ale tak nie było. Ostatnio jakiś typ wstawił do internetu tajne akta rosyjskiego wywiadu, pisali tam, że trzeba zachować te misje w tajemnicy, a to co znajduje się na księżycu zniszczyć jeśli będzie taka okazja.

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Także myślę że nie jesteśmy sami a może są ludzie którzy mieszkają gdzie indziej ? lub jakiś inny gatunek a USA coś dostrzegło ?.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Nawet nie wiecie ile syfu zrobiło USA i ZSRR w poprzednim wieku w jonosferze itd. a teraz zwala się to na "nadmierną emisję spalin"...

Tak samo jest teraz, są rzeczy o których się nie dowiemy, a jak się dowiemy to będzie za późno.

Opublikowano

Kiedyś jakiś naukowiec pracował w strefie 51, po paru miesiącach zrezygnował powiedział mediom o tym a po jakimś czasie dostawał pogróżki że zabiją jego i jego rodzinę jak będzie mówił.

To jest USA tam wszystko jest możliwe.

Opublikowano

"Są dwie możliwości: albo jesteśmy sami we wszechświecie, albo nie. I obie są równie przerażające" ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Podobno ma coś się stać z naszą Ziemią i aby przetrwać musimy z niej uciekać.

Może od dawna oni to wiedzieli i budują jakiś statek napędzany małymi bombami jądrowymi odpalanymi co jakiś czas.

A my się dowiemy przed końcem gdy już wybrani ludzie będą uciekali do innej planety dla przetrwania naszej rasy.

(Wiem mam wybujałą wyobraźnie :D )

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeej, jeszcze jeden post i 300 ^^

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Ja pierdole. Tak czytam ten temat i każdy kolejny post, to kolejna historia, któa jest zabawniejsza od swojej poprzedniczki. O ile życie pozaziemskie to coś prawdopodobnego, tak te wszystki teorie o strefie 51 powinny zostać w dziale urban legend. Tak samo te "ujawnione tajne akta", przez które aż boli mnie brzuch od śmiechu. Naprawdę uważacie, że USA majac dostęp do rzekomej "darmowej energii" prowadzi którąś z kolei wojnę o ropę? Lepiej wracajcie na swoją niewiarygodną,pl czy inne tego typu serwisy, serio.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

chuj tam wie, nawet jak cos jest to i tak wiekszosc ludzi sie o tym nie dowie bo są zbyt tepi i wywołali by zamieszanie, tak jest ze WSZYSTKIM.

Opublikowano

Od 29 kwietnia do któregoś tam maja rząd USA miał zrobić jakieś konferencje o UFO, miało być tam wspomniane o Roswell itp. ale nie wiem co się dzieję, jak znajdę to dam link.

Jasio90.png
Opublikowano

Usa i Rosja napewno mają tajne akta na które świat nie jest przygotowany, ale Watykan ma większe i to tym trzeba się zająć. Watykan ma nawet swoj oddzielne centrum kosmiczne (takie jak Nasa czy Europejskie i Rosyjskie) i wie więcej o przeszłości oraz przyszłości np. Nibru

Pasjonat
Opublikowano

kiedyś oglądałem na DC(discavery channel) coś tam o ufo i było gościu widział ufo dzwonił wszędzie itp i na zajutrz przyjechało 2'ch gosci w garniturach Chryslerem wparowali do niego niby pili herbate a gosciu juz zapomnial niby o ufo :/

Opublikowano

widzę pierdolone USA i już mi się nie chce dalej czytać, żyję w Polsce - małym kraju w którym przez nieudolną politykę nic nie znaczymy.

Jakby wróciło średniowiecze i czasy Husarii to byśmy inaczej teraz pisali

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano
kiedyś oglądałem na DC(discavery channel) coś tam o ufo i było gościu widział ufo dzwonił wszędzie itp i na zajutrz przyjechało 2'ch gosci w garniturach Chryslerem wparowali do niego niby pili herbate a gosciu juz zapomnial niby o ufo :/

To byli faceci w czerni...

Opublikowano

jakieś może i są, ale i tak się tego nikt nie dowie, nie szukajcie na tych stronach niewiarygodne itp..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...