Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać na początek

jasieeks™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

Jak masz taki build to pozdro. Na rikiego prędzej kupisz Diffusal Blade a na Waevera Linken albo jeżeli masz free farmę Radiance.

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co do postaci na początek.Masz wiele takich postaci.Na sam początek trzeba się oswoić z dotą i zagrac łatwymi postaciami drow ranger, riki.Potem się przerzucasz na bloodsekera,vengrifull spirit itp,itd

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Polecam Ci tak: Lina, Drow Ranger, Lich.

Nie polecam Ci (bardziej skomplikowane postacie):Lifestealer, Spirit Breaker, Nature Prophet, Pudge (cieżka do ogarnięcia), Juggernaut, Riki, Viper, Invoker

Po co się tu patrzysz? I tak sygnatury nie ma ;) Ale plusika możesz dać. xD

Opublikowano

Ktoś napisał że Weaver, wg. mnie Weaver to jest całkiem zła postać na początek, jeszcze ci polecam tiny'ego, i spirit breakera.

post-370536-0-78567800-1386625363.png

By ja xD

Opublikowano

E tam, polecacie mu same skillowe postacie. Ja polecam Skeleton King'a, prosta postać, na dobrą sprawę jeden aktyw, drugiego się okazjonalnie używa. Na ulti reinkarnacja, pasywny lifesteal, postać z niezłą przeżywalnością.

Poza tym jak ktoś wspomniał Viper, dobry i prosty ranged carry.

Sniper nie jest prostą postacią, jak ktoś tam wyżej wspomniał jest papierowy, ale to dlatego, że on nie ma się dawać uderzać, od tego ma swój przesrany zasięg zdolny do outrange'owania wież.

Opublikowano

Ja tam od wczoraj zaczalem gra w dote i wzialem se undying na mida walczylem przeciwko magowi Lina nie wiem do konca jak sie idzie undyingiem ale staje mi sie ze w tanka ale wygralem tego mida on ma dmg stawiasz zombie i harrasujesz z q i juz przeciwnik nie ma hp praktycznie i mialem nim staty 10/3 mi sie zdaje ze ta postac tez jest w miare prosta moze nie dla kazdego ale dla mnie tak

Opublikowano

@up To mało prawdopodobne, żeby wygrać z ranged na midzie Dirge'em, no ale w końcu Lina to support, być może po prostu Ci się przyfarciło.

Opublikowano

Zdecydowanie Huskar - najłatwiejsza postać jak dla mnie w grze. W pubach ciężko go zabić, od samego początku harrasujesz z drugiego skilla. Jeżeli kupisz urnę i buty jesteś nie do powstrzymania, 1v1 z większością bohaterów wygrywasz. Po tych dwóch rzeczach kup Argahnisma, Ghost Sceptera i Mask of Madness. Pamiętaj również o tym, że jak będziesz grał na wyższym poziomie to ta postać staje się bezużyteczna, a na trybie CM zbanowana od samego początku. Trzeba się uczyć wieloma postaciami grać.

Opublikowano

dla mnie najłatwiejszy był batrider po 1 dniu gry (łącznej) nabiłem staty 17/0 wić wg. mnie jest on łatwy PS. nie grałem na botach

ZLkPCmV.png

Opublikowano

Ja polecam na początek również Saliencer'a.

Bardzo łatwa postać na początek kiedyś gdy zaczynałem grę znalazłem go przez przypadek i do tej pory jest moją najlepszą postacią.

Opublikowano

Witam po przerwie.

Snipera na początek polecają tylko skończeni idioci kknp.

Jak można polecać hard carry komuś, kto zaczyna grę? Ja i reszta community, które myśli tego nie wiemy.

To samo Silencer. Wy udajecie czy przez pół roku się grać nie nauczyliście nadal?

Opublikowano

Witam po przerwie.

Snipera na początek polecają tylko skończeni idioci kknp.

Jak można polecać hard carry komuś, kto zaczyna grę? Ja i reszta community, które myśli tego nie wiemy.

To samo Silencer. Wy udajecie czy przez pół roku się grać nie nauczyliście nadal?

Sniper i hard carry, padłem. On nie jest na półce z Voidem i PA, nim nawet nie farmisz tylko harass i Assassination na wykończenie przeciwnika.

Opublikowano

Chyba cię pogięło jak resztę tego forum.

Void, Sniper, DK, OD, PL, Lifestealer to SĄ hard carry. Między innymi oni. Ale chuj ja się tam będę kłócił z jakimś gównem z normal bracketu.

Oni są hard carry na very high. U ciebie to Invokerem pewnie pod supporta cisną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...