Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[No-hamachi]SpeedBatlle

VanBen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajnie :) s1 taki 4 fun ale s2 jest git :P

EDIT : hmm IP tego serwera rozpoczyna sie na 77.xxx.xxx.xxx

a takie IP ma neo czy inne tam podobne dziadostwo ;d czasem to nie ty "hostujesz" serwera i tylko dns podrzuciles ;p ?

ehh .... czasem 9 ms a czasem 900 ms :( DEFAQ ?

Proszę o zdjęcie tych %. Dziękuję.

Opublikowano

Jak widać nie tylko ja mam problemy z lagami

Woldemor, ty tak sobie nabijasz posty czy jak ? Bo ciągle narzekasz na ten serwer a mimo to tam grasz... Jak Ci się nie podoba to załóż własny serwer i zobaczymy jaki on będzie PRO ; ) Nie mam nic do Ciebie ale z postów wyżej wynika że jesteś kolejnym kidem który narzeka a mimo to gra. A jak masz takie problemy z prywatnymi zapraszam na oficjalne plemiona gdzie jest prawdziwa , a nie ułatwiona gra. Pozdrawiam ! ; )

Opublikowano

eh to nie wiem... No ale to już wgl. jeżeli lagi przy 20 osobach to net z 512kb/s by musiał być w co wątpię. VanBen może wypowiesz się w tej kwestii ?

Opublikowano

Co do tego serwera żebym założył to będzie serwer :) ale musi się zarejestrować minimum 20 osób na forum pmc.mihost.pl to będzie forum tego nowego serwera ale trzeba je troche przerobić

Opublikowano

Serwer wyłączony ... i nie tylko ten :(

Kurde ludzie jak robicie serwer to zróbcie go 24/7 albo 12/7 ... jest 12 a serwer DOWNN .....

Proszę o zdjęcie tych %. Dziękuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...