Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] M416

Rak0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest to broń, która koksi czy nadaje się na śmietnik? Łatwo ją ogarnąć??? Co o niej sądzicie???

Daje LIKE!!!!!!

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

Czy jest to broń, która koksi czy nadaje się na śmietnik?
-Jeśli ją ogarniesz to możesz nią koxić
Łatwo ją ogarnąć???
- A którą broń trudno ogarnąć?
Co o niej sądzicie???
- Ja za nią nie przepadam.

@Down 2, pasuje? xD

Opublikowano

Dam like jeśli odpowiedzi udzielicie na wszystkie pytania zawarte w temacie :)

Opublikowano

Kurfa ludzie nauczcie sie ze nie ma najlepszej i nagorszej broni. Jeden gra dobrze z F2000 a drugi nie umie z niej nikogo zabic. Graj z kazda bronia i sam ogarniesz z czym najlepiej Ci sie gra ;_; Bylo juz tych tematow od cholery ;_;

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

Kurfa ludzie nauczcie sie ze nie ma najlepszej i nagorszej broni. Jeden gra dobrze z F2000 a drugi nie umie z niej nikogo zabic. Graj z kazda bronia i sam ogarniesz z czym najlepiej Ci sie gra ;_; Bylo juz tych tematow od cholery ;_;

Widzę że w szkole nie nauczyli cię czytać kolego ;) Pytam się o WASZE opinie i co o niej sadzicie a nie czy wiecie czy bd z nią koksił czy nie...

Opublikowano

ehh skoro już na wszystkie pytania to

1 tego nie da się powiedzieć bo nie ma całkowicie wyrobionej opinii na jakąś broń bo wszystkie są inne ale na śmietnik M416 to dla mnie na 100% nie jest bo mi się nią gra bardzo dobrze.

2 raczej tak bo ma niski odrzut

3 sądzę że jest jedną z najlepszych broni

Ale jak wspominałem wyżej każdy lubi co innego

LOL

Opublikowano

Mi się dobrze gra z aek 971. Chwyt przedni, kolimatorowy i ciżżka lufa, Niski odrzut, dobra szybkostrzelność a także dzięki małemu odrzutowi wysoka celność.

Opublikowano

Mi się dobrze gra z aek 971. Chwyt przedni, kolimatorowy i ciżżka lufa, Niski odrzut, dobra szybkostrzelność a także dzięki małemu odrzutowi wysoka celność.

Jeszcze tej broni nie odblokowalem ;) Ale czekam z niecierpliwością aż nią pogram :D

Opublikowano

Każda broń, jeśli potrafi się z niej korzystać i ma się trochę umiejętności może być maszyną do zabijania. Nawet pistoletem można być pierwszym w tabeli np. REX'em. Bardzo dobry pistolet. AEK-971 to tak naprawdę taka sama broń jak M416, ale ten pierwszy jest głównie kojarzony z Ruskami, a ten drugi z USA... Ten temat jest niepotrzebny..

Opublikowano

1. Broń w 100% nie nadaje się na śmietnik, jest ona bardzo celna, umiejętne dopasowanie akcesoriów do niej daje niski odrzut, dobrą celność no i dobrego kopa.

2. Czy łatwo ogarnąć? Ciężko odpowiedzieć na pytanie, gdyż każdą broń w jakiś tam swój sposób da się ogarnąć, ale czy łatwo? Mi osobiście idzie nią bardzo dobrze około 1600 zabójstw nabiłem.

3. Co o niej sądzę? Broń jedna z lepszych, jak już wcześniej wspominałem - niski odrzut, dobra celność, no i jak trafisz to na pewno ubijesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...