Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] nie dodaje PZ !

manko008

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja dzisiaj miałem tak samo z pierwszą wygraną dnia :angry: Gram gram, wygrałem i nagle że mam problem że rozłączyło internet itd. To wyszedłem z lola wszedłem i co? Na profilu pisze że wygrałem 258+IP ale ni huia nie doszlo na konto, przez co wkurw na tysiaka;/// reszta mi dochodzi ;]

Opublikowano

A grasz gry normalne czy customy? Bo jeśli customy to jest limit na zarobione pz.

Możesz także sprawdzić w sklepie klikając np na jakąś postać i wtedy zobaczyć ile masz pz, bo mogą się po prostu źle wyświetlać.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Możesz także sprawdzić w sklepie klikając np na jakąś postać i wtedy zobaczyć ile masz pz, bo mogą się po prostu źle wyświetlać.

To spróbujcie.

1ze84zm.jpg

Opublikowano

Noo cześć

Jest problem w riocie i pewni gracze nie będą dostawać żadnych ip przez określony czas...

Ciekawe czy jakoś to nam zrewanżują :)

1356043202-U391296.jpg

Opublikowano

ja też nie dostaje.... właśnie miałem zakładać temat na ten temat ;d dzisiaj zarobiłem ponad 1k PZ i cały czasm mam tyle samo ... mam nadzieję, że nam to oddadza ;x

Opublikowano

NOOOOO właśnie mi to ku rwa naprawili..... a co jest najsmieszniejsze ?????? że wyjebało mi lola kiedy ładowała mi się gra, potem podczas próby włączenia od nowa, client zaczął mi się patchować jakieś 500 mb, przez ten czas moja drużyna grała 4 vs 5... nawet dobrze im poszło beze mnie, co nie zmienia faktu, że przegraliśmy, wyjebało mnie do srebra 5 przez tego losta, i jeszcze fajnie będzie jak dostane bana za AFK na jakieś 2 tygodnie ....

Opublikowano

Ale to zwalenie troche jak dadzą każdemu dopalacz nawet tym co się nie zbugowało , ja straciłem już jakieś 700 pz przez to a ktoś komu to normalnie chodzi będzie miał te 700 pz i jeszcze dopalacz . Oglądałem temat u nich na forum i było napisane że wiedzą kto i ile zdobył tylko nie wiedzą dlaczego nie dodaje pz więc pewnie oddadzą i jeszcze dopalacz to wgl. będzie zajebiście ale trzeba czekać .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

@up

nie

["Kiedy byłem małym chłopcem,

płakałem, że nie mam butów

na stopach. Przestałem płakać,

kiedy zobaczyłem dziecko,

które płacze, bo nie ma stóp." - Bob Marley]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...