Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szykam karty graficznej do płyty Asus P5VD2-VM

dodo0214

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam płytę główną Asus P5VD2-VM i potrzebuje do niej karte graficzną bo moja 7300 le sie przestarzała.

Aktualnie jestem w wielkiej Brytanii i poszukuje tutaj ale bez pewnosci ze bedzie działać nie kupię. Chodzi mi głównie o to by poszła na tej plycie z 2gb ramu resztę dobiore sam :)

J numer Jeden W jak Warszawa P Pełny Portfel, Piękne Panie, Przyjaciół Pozdrawiam

Opublikowano

budżet to 40 Funtów czyli 200zł

J numer Jeden W jak Warszawa P Pełny Portfel, Piękne Panie, Przyjaciół Pozdrawiam

Opublikowano

przeczytaj cały temat i opis a potem pisz

Opublikowano

Podaj resztę sprzętu. Zasilacz, procesor itp. Nie wiadomo czy dobre części dobierzesz.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Reszte dobiore jak wróce do Polski bédé pisal temat

Opublikowano

Nie za bardzo pamiétam ale w Polsce mam
Zasilacz iBox model Dr8400BTX
moc 400w
procesor mam intel core 2 cpi 4400 2.00ghz
Wiem ze musze zasilacz wymienic :/

Opublikowano

Zasilacz na pewno do wymiany na np. Corsair VS 450 lub SilentiumPC zależy ile kwoty masz na zasilacz. A karta Radeon HD 4850.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...