Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.1][HP NAD GŁOWAMI][NOWY SYSTEM GILDII][WIĘKSZY EXP][AUTORSKIE PLUGINY][NOWE DROPY] ◤ OldCrafters ◥ Serwer tworzony z pasją!

AvaterysPL.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie.

Wgrywamy backupa panie Adidas, patryk455, yeti i kilka innych. ;)
Myślisz, że ślepy jestem i nie widziałem tych kont?
Mylisz się. :>

Pomimo małych problemów serwer nie padł i nie zapowiada się, żeby padł.

Nie będziemy przez bandę debili się poddawali. ;)

Opublikowano

A ja myślałem, że jesteś spoko i uczciwy.

To Komar jest 3x lepszy od Ciebie. To co zrobiłeś jest niewybaczalne.

Zazdrościsz serwera i musisz go rozpierdalać czy co?
Pomyśl nad swoim zachowaniem, bo to jest masakra.

Opublikowano

%UP To ja myślałem że jesteś spoko, i uczciwy wziąłem sobie 1 prot 4, a ty już płaczesz wgrywasz backupa, niewiadomo po co, wystarczyło zabrać *, eq ci nawet sam bym mógł oddać... poprostu chcieliśmy się pobić troche ;d, zazdroszcze serwera? niby czego mam zazdrościć 40 slotówki z fake slotami? daj spokój. Ty pomyśl nad swoim zachowaniem, bo to że wziąłem sobie eq, ( nie dawałem nikomu stackowanych prot 4, potów itd itp) to jest nic wielkiego, przymyśl to i odpisz. I najlepiej odpisz albo na PW na mpc, albo na skypie albo na gg, bo w tym temacie zrobił się niepotrzebny spam.

Opublikowano

IntelC0r3PL Szkoda że wcześniej tego nie zauważyłeś jaki jest Risen. OStrzegałem w poprzednim temacie ale ty zaślepiony byłeś.. Uwierz mi że ten serwer długo nie pociągnie :)

Opublikowano

Znow kolejny nie wypał ;/ pana AvaterysPL (Risen). Serwer max 14 dni. MAX

Dodam jeszcze ze jak chcialem wbic to mialem bana za niewiadomo za co wiec wiecie.

Nie Polecam!

Unbenannt.jpg

Sygnaturka wykonania EFCEBE - Jok3rStars [GILDIA DAUN]

Opublikowano

Jest dodany autorski system gildii, dzięki któremu za założenie gildii płacimy itemkami

Ta i znowu avaterys i te jego zalosne "Autorskie pluginy" taki plugin jest dostepny na bukkicie i nosi nazwe PayInItemsForGuild, wiec nie sciemniaj i nie mow znowu, ze sam go napisales pozdrawiam

Pomogłem ? daj LIKE ! :D
100 Postow- Zaliczone :)
200 Postow- Zaliczone :)
300 Postow- X

Szukam YouTuberow na serwer minecraft 150s, Chetnych pisac na PW ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...