Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] TIBIA NIE DZIAŁA

karamovsky123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM .

PROSZĘ O POMOC NIEWIEM CO ROBIĆ JAK OGARNĄC TO.

mianowicie Mam Windows 7 HP zainstalowałem tibia 8.6 zeby sie upewnic wszedlem w info i pisze 8.6 2002-2010 i tak dalej , pozniej sciaglem Ip changera klikam 8.6 change ip i wpisuje passy na OTS'a poczym wyskakuje mi cos podobnego typu ,, Your client version is too old , Please get a new version tibia.com " niewiem co mam robić czy to z klientem cos sie stało teraz , bo bez IP CHANGERA chcialem zalogować tak jak na rl , zeby mi zaaktualizowało tibie to i tak wyskakiwał ten napis bez ip changera ; o. kiedys wpisywalo sie na starszych wersjach i aktualizowało sie do wersji tymczasowej , czytalem wiele o tym bo juz ludzie maja takie same sytuacje jak u mnie . prosze o pomoc!!

Opublikowano

WITAM .

PROSZĘ O POMOC NIEWIEM CO ROBIĆ JAK OGARNĄC TO.

mianowicie Mam Windows 7 HP zainstalowałem tibia 8.6 zeby sie upewnic wszedlem w info i pisze 8.6 2002-2010 i tak dalej , pozniej sciaglem Ip changera klikam 8.6 change ip i wpisuje passy na OTS'a poczym wyskakuje mi cos podobnego typu ,, Your client version is too old , Please get a new version tibia.com " niewiem co mam robić czy to z klientem cos sie stało teraz , bo bez IP CHANGERA chcialem zalogować tak jak na rl , zeby mi zaaktualizowało tibie to i tak wyskakiwał ten napis bez ip changera ; o. kiedys wpisywalo sie na starszych wersjach i aktualizowało sie do wersji tymczasowej , czytalem wiele o tym bo juz ludzie maja takie same sytuacje jak u mnie . prosze o pomoc!!

Upewnij sie czy aby na pewno to tibia 8.6, sprawdź czy prawidłowe ip do ots'a, no i sprawdź czy w ip changer masz wybrane 8.6 - mozesz dac Auto. Jeśli nie pomoże, to nie mam zielonego pojęcia ocb.:)

Opublikowano

A moze ots na ktory probujesz wejsc jest pod inna wersje?

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

nie , ots jest pod 8.6 sprawdzalem na paru otsach pod 8.6 i wyskakuje to.

A jakiego używasz ip changera? simsona ?

Opublikowano

nie , ots jest pod 8.6 sprawdzalem na paru otsach pod 8.6 i wyskakuje to.

Dokładnie, może ty poprostu używasz złego ip chagera -.-

Opublikowano

Ip changer multi 7.46.62 cos takiego

A masz tam opcje wybierania wersji tibi ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...