Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Wierzysz w cuda? ;p

Na bank nie będzie takiego syfu jak w BigPoincie, lecz szanse równe nigdy nie będą.

Zawsze ktoś będzie troszkę lepszy lub gorszy. :)

Opublikowano

A ja mam takie pytanie - nad serwerem pracujecie od kiedy ja napisałem że robię serwer PvP czy już wcześniej pracowaliście nad nim?

Proszę o prawdę.

Opublikowano

Pytanka

To bedzie serwer taki że każdy ma xxx uri czy bedzie trzeba robic misje itp ?

Ilość miejsc ograniczona bedzie ??

Chyba nie pozwolicie na boty i programy rsb shoter itp ?

Widze że miszczu sie rozwijasz :)

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Gdy otworzymy go do testów nie będzie to wymagane.

Pisali przecież że nie będzie wymagane Hamachi. :)

Do testów nie będzie wymagane a mi chodzi o to jak już wszystko zostanie ukończone

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Do testów nie będzie wymagane a mi chodzi o to jak już wszystko zostanie ukończone

Oj no, na logike.. Skoro do testów nie to, to później tym bardziej nie. :)

Jak sobie wyobrażasz.. Robili by codziennie nowe sieci Hamachi, a w każdej by było po 5 osób.? Bezsens, nikt by się nie połapał do której sieci ma dojść.. :)

Opublikowano

nie zmienia to faktu że minimum top 9 jest moje :P A fajnie by było tak się ponawalać w starym stylu :D

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

nie zmienia to faktu że minimum top 9 jest moje :P A fajnie by było tak się ponawalać w starym stylu :D

Hehe, to Ci powiem że masz konkurencję. ;P

A poza tym to, to będzie coś pięknego.. Liczy się PRAWIE sam skill.. Hity nie po 200 k tylko 30 k z bialej.. Ahh.. Te stare czasy.. :D

Opublikowano

Ogółem na ten moment zakładamy 1 mapę, 3 bazy, 3 firmy, sklepu raczej nie będzie w tej wersji serwera, i po prostu jedno wielkie PVP.

Powinno być sporo graczy, wydaje mi się że to nie będzie duży problem. Co do uridium, jeszcze zastanawiamy się jak to zrobić, prawdopodobnie będzie trochę uri na start, za zabicie gracza uridium.

Cały sprzęt będzie na starcie, jedynie kwestia ustawienia własnych konfiguracji. Prawdopodobnie będzie 10-25k uridium na start, naprawa będzie kosztować 1000 uridium. Ammo PRAWDOPODOBNIE nie będzie się kończyć.

Mimo to wszystko jest jeszcze do ustalenia, i może ulec zmianie, to co tu opisałem to jedynie moja obecna wizja tego serwera.

A ja mam takie pytanie - nad serwerem pracujecie od kiedy ja napisałem że robię serwer PvP czy już wcześniej pracowaliście nad nim?

Proszę o prawdę.

Od momentu gdy wyszły pliki mieliśmy taki pomysł jak opisałem powyżej, więc wcześniej.

Opublikowano

@UP no to fajnie :) Trochę droga naprawa jak coś ale myślę że za statek będzie dużo uri ;) A co do tego ammo to pomysł aby się nie kończyło jest fajny :) only skill nic więcej

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Zawsze każdy może bić każdego, jednak uważam że powinniśmy wprowadzić jakieś kary za ubijanie swoich, wszystko do ustalenia jak pisałem.

@Up Zależy, na początku planujemy 1 mapę, jak bedize potrzeba doda się inne :)

Opublikowano

Anonymus, mógłbyś zdradzić o której godzinie mniej więcej planujecie odpalić serwer do testów? :)

Jak skończymy robić podstawowe rzeczy by gra była grywalna. Obecnie można było strzelać nonstop RSB, i każdy siedział na respie by zabić nowych graczy, co powodowało że nie dało się w tą grę grać.

Niestety coraz bardziej nierealny wydaje mi się pomysł odpalenia serwera dziś. Ogółem to nie jest problem, ale nie bedzie się praktycznie dało na nim grać.

Opublikowano

Jak skończymy robić podstawowe rzeczy by gra była grywalna. Obecnie można było strzelać nonstop RSB, i każdy siedział na respie by zabić nowych graczy, co powodowało że nie dało się w tą grę grać.

Niestety coraz bardziej nierealny wydaje mi się pomysł odpalenia serwera dziś. Ogółem to nie jest problem, ale nie bedzie się praktycznie dało na nim grać.

No cóż.. Szkoda.. A już robiłem sobie nadzieję że dziś pogram. Pozostaje tylko czekać.. :)

Opublikowano

Obecnie nie ma żadnych limitów, jednak w przyszłości jeśli będzie potrzebne może zostać wprowadzony limit graczy online.

Opublikowano

Ja mam pytanie czemu nie połączycie sił z drugim zespołem ?

Gracze mieli by dwa razy szybciej serw i było by mniej bugów .

Żałuje że nie można zmienić nazwy .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...