Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] problem z darkorbit

mafiozodo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ludzie niewiem o co chodzi ale wpisujem strone www.darkorbit.pl i wyskakuje mi białe tlo i taki komunikat <darkorbit.pl>

Error: the xajax Javascript component could not be included. Perhaps the URL is incorrect?
to sie zaczelo dziać od wczoraj pomuzcie jezeli wiecie o co chodzi
Opublikowano

Taki problem mialem na chrome. Przejscie na mozille pomoglo. Jaka wersja java?

javę ma najnowszą ...

na każdej przeglądarce ma to samo , kurczę ciężko rozkminić co tam się dzieje

@EIDT

Miałeś czasami odpalonego CCleanera podczas sesji tej przeglądarki ??

Wyłącz te dodatki co masz na niej zainstalowane

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

ej suchajcie doszlem do takiego czegoś bylem z lapkiem u kumpla podłonczylem sie do jego routera wszystko dobrze elegancko chodzi na darka normalnie sie logujem a teraz wracam do domu podłanczam lapka łoncze sie do apk i tu znowu bach ten sam blond i niemam pojecia o co chodzi. może byc wina routera lub ap??

jak tak to jak to ominąć??

a java i przegladarki niemają raczej nic z tym błędem wspulnego a to sie dzieje tylko na stronie darkorbit i bigpoint i w wiekszosci ich gier

Opublikowano

ej suchajcie doszlem do takiego czegoś bylem z lapkiem u kumpla podłonczylem sie do jego routera wszystko dobrze elegancko chodzi na darka normalnie sie logujem a teraz wracam do domu podłanczam lapka łoncze sie do apk i tu znowu bach ten sam blond i niemam pojecia o co chodzi. może byc wina routera lub ap??

jak tak to jak to ominąć??

a java i przegladarki niemają raczej nic z tym błędem wspulnego a to sie dzieje tylko na stronie darkorbit i bigpoint i w wiekszosci ich gier

może witryna darkorbit jest przez coś u Ciebie blokowana, sprawdź tą możliwość

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

UP po co dostawca ? przecież wdać że to nie jest wina internetu . bo by na każdej stronie miał taki wygląd.

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Jak dla mnie to wygląda na robotę ADBlock'a (blokowanie obrazów dla darkorbit.pl) lub po prostu wyłączone ładowanie grafik w opcjach przeglądarki (to drugie odrzucam ponieważ sprawdzałeś na różnych)

Opublikowano

ok dobra mozna zamknąc problem został rozwiazany.

problemu niebyło w kompie.

mam internet radiowy czyli z mikrotika i w domu mam ap+router i trza było zresetować w moim przypadku wyszło na mikrotika bo te 2 zeczy w domu resetowałem a po resecie mikrotika wszystko chula

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...