Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] opłaca sie

Ahmedcreep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam na snajperze już jtigera, teraz chciałbym kupić pistolet, i moje pytanie, czy opłaca się kupować pakiet z gwintozerem i diglem50, głównie dla tego digla? dodam, ze w przyszłości będzie kupowany m82a3, oraz precyzyjna lufka. Gwintozer też by się przydał jak by mi się znudziło snajpienie, to bym se mógł pograć np jak zwykły szturmowiec.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Nie kupuj jakiegoś gówna jedynie dla DE lepiej kup samo DE a potem kup jakiś porządny zestawik /broń i dokup dodatki i tyle

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

up jeśli to de oznacza digla, to bardziej mi sie opłaca kupować w zestawie, bo wyjdzie mnie to taniej niż jakbym kupował samo digla, do tego gratis gówna, ale jako alternatywa dla snajpera jest to dobre.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Nie nie kupuj SKS!!!.To "gówno" ten zestaw. Jedynie ten skatergan troche wart.Ja zamierzam kupić na snejpie też ten zestaw z vintorezem ale najlepszy pistolet dla snajpera to m1911 elite i veteran.

Opublikowano

nie kupuj deagle, kupiłem tego packa z tym pistoletem i żałuję , celność w miarę ale żeby zabić z jakiegoś dystansu musisz już celować, dmg z daleka słabe co najmniej 4-6 naboi żeby zabić w dodatku wizual strzelania jak w star wars. Co do Vintoreza to kosa jak się ma thunderbolt, vipery, predator i red dot. To z mojej strony oczywiście.

Opublikowano

Deagle jest przereklamowany... Na snajperze masz karabin na dystans, więc pistolet potrzebny jest do walki w zwarciu. A tam Desert się nie sprawdzi, bo jest strasznie wolny. Najlepsze byłoby MP443 Elite lub M1911 Elite, ewentualnie to P-cośtam. Zwiadowcy potrzebna jest szybka broń poboczna, bo świetnie się przydaje np. w takiej sytuacji: widzisz kogoś parę metrów od siebie, strzelasz na ślepo snajperką w klatę, zabiera ponad 60HP, wyciągasz pistolet i szybko dobijasz trzema strzałami. W ten sposób można ubić nawet ogarniętego szturmowca.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Rex.To już deagle lepszy.Reks na snajpera 1/2.Ja na szturmie mam i tak sobie.Ja bym ci radził mp 443 elite albo m1911 elite(lepszy wg. mnie).Ja kupie z deaglem zestaw gdzies za miesiac tylko po to żeby miec vintoreza i deagle bo dodatki mam przecież z zestawu l96a1

Opublikowano

Ja mam każdy zestaw na snajpera i gram tak:

SKS/L96 na duże mapy + Deagle

Vss + Deagle Na małe mapki (sharqi itp)

Posiadam również nosferatu lecz jest to dokładnie to samo co scatergun czy jakoś tak ^^ A po 2 to scattergun ma 2 pociski w magazynku i zanim zabijesz 2 kolesi to prędzej sie zesrasz.

Wniosek. Kup Zestaw z Deaglem

Opublikowano

Ok, kupuję z diglem, a za miesiąc kupie sę precyzyjna(czy jakoś tak, najlepsaa lufaa na snajpera) i m82a3+4-rzędowe magazynki i będe se grał.

25hmxok.png

Opublikowano

Nie, mam tylko l96a1 i m14 ebr (lepsze już sv-98). M95 nie kupuję, poniewż długo przeładowywuje, a mi zależy na każdym trafieniu nawet za 5 punktów w helikopter, dodam, że mam już magsy 4-rzędowe

25hmxok.png

Opublikowano

Ale M82 jest wolniejsze od M95, chociaż to półautomat! Ponadto ma większy bulletdrop i mniejszy zasięg.

A gościa w heli ostatnio z L96 ustrzeliłem, z M95 też się da.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

m82 jest dupowaty.... ma mniejszy bulletdrop niż m95..... nie kupuj deagla bo ci się nie opyla nawet w zestawie.... kup precyzyjną i potem scatterguna (lub nosferatu w prezencie za 44zeta) na campienie to to najlepszy pistol... jak campisz to claymory wszystkie wyjścia i jak widzisz że wróg się zbliża to sprowadzasz go do sytuacji 1vs1 i nosferatu na 1 strzała :)

YAY

Opublikowano

lepsze m1911 elite.

Je tez sie podpisuje pod tym obiema rekami. M1911 to najlepszy pistolet w p4f. Przyzwoity damage i rof, szybko sie wyciaga. Grac mozna nawet ta wersja z 7 nabojami za 1000 founds.

Opublikowano

@UP

O jednym zapomniałeś - kozacki dźwięk :D Też mi się wydaje, że to najlepszy pistolet.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...