Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Szybki i łatwy zarobek

karol20x20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram wojownikiem mam 65 level i nie wiem jak zarobić gold który jest mi potrzebny na eq bo wszystko na ah drogie dajcie mi sprawdzone sposoby oprócz diasów oraz farme ksa z góry dzięki za pomoc

Opublikowano

Na robieniu kamieni many można szmalu zarobić, tylko najpierw trzeba nieco włożyć w ten interes jak i wiedzę potrzebną do stworzenia dobrego kamienia...

Procesor: Intel Core i5-6400 3.3GHz (Turbo)   Karta graficzna: Gigabyte GTX 1060 6GB Windforce OC    Płyta główna:  MSI B150M Mortar

Zasilacz:  Antec VP 500    Dysk:  SSD 240GB + HDD 1TB    RA M:  4x4GB Kingston HyperX FURY 2133MHz CL14   Obudowa: SilentiumPC RG3

Mysz: Razer Viper Mini   Klawiatura: IBOX Aurora K-4   Monitor: iiyama XU2490HS-B1

Opublikowano

jeśli masz kogoś z kim możesz chodzić np. na KBN easy to drop tam niebieskie itemy, zrób z 10 altów na 10 lvlu, odblokuj transmutator, i rób na każdym z nich codziennie dzienne. Z każdego dnia masz 100 doładowań - czyli robiąc własnie z tych niebieskich itemów będziesz miał ok. 2x t8 i jeszcze coś

A t8 kosztuje ~ 4kk :)

Opublikowano

i wgl w necie jest masa poradników na zarobek

Procesor: Intel Core i5-6400 3.3GHz (Turbo)   Karta graficzna: Gigabyte GTX 1060 6GB Windforce OC    Płyta główna:  MSI B150M Mortar

Zasilacz:  Antec VP 500    Dysk:  SSD 240GB + HDD 1TB    RA M:  4x4GB Kingston HyperX FURY 2133MHz CL14   Obudowa: SilentiumPC RG3

Mysz: Razer Viper Mini   Klawiatura: IBOX Aurora K-4   Monitor: iiyama XU2490HS-B1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...