Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] OTL - sality?

arteekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaką masz płytę główną ?

Najlepiej to wypal programem Active@ ISO Burner :

http://www.ntfs.com/iso_burner_free.htm

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Fresh jednak postanowiłem zrobic format... Dzieki ze starałes mi sie pomoc ale niestety nie mam jak wypalić tej płytki. Mam natomiast pytanie. Dysk 111gb robic 2 partycje? Jedna na system druga na gry itp.? Ile zrobic gb ma dysk?

Opublikowano

Jak dysk 111Gb nie ma sensu, chyba że dla porządku (np. C system, D gry i programy) ale to już według upodobań

Spróbuj na koniec walnąć w awaryjnym ComboFixa + Dr.Web, może coś zdziała tym bardziej że ComboFix podmienia pliki systemowe na czyste z tego co wiem

Opublikowano

Tak chce zrobic jeden na system drugi na gry, tylko ule walnąc na system? Co do awaryjnego to nie mogłem go włączyć wczoraj, ładowało i na dole cos tam kliknij enter zeby włączyć cos tam i klikam i resetuje kompa. Napisze niedługo dokładnie co tam pisze.

Opublikowano

I tak nie pomoże usunięcie sterownika który ładuje się posektorowo .

Chociaż tutaj byłby dobry pomysł ,jeśli Combofix zdjął by blokady nałożone przez Sality + wykonał bym dla niego specjalny skrypt usuwający sterownik który ładuje się posektorowo .

Edit : Tryb awaryjny został zniszczony przez wirusa.

Sality dewastuje klucz SafeBoot ,który uniemożliwia wejście do trybu awaryjnego .

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Czyli albo tylko wypalić na płyte tego skanera albo format? Jak zrobię format to sality zostanie całkiem zniszczony czy zostana pozostałości?

P.S pozniej dam plusy bo juz limit.

Opublikowano

Jak zrobisz całkowity format bez żadnego backupu plików .exe .dll i .src to tak .

Ale pamiętaj przed formatowaniem możesz poprzenosić zdjęcia , filmy , muzykę i dokumenty w formie prezentacji i plików tekstowych np .pdf .

Pamiętaj nie wolno ci przenosić żadnych instalek ,gier , programów ,ani żadnych plików z rozszerzeniem .exe , .dll i .src !!!

1364047611-U477327.png

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Daj 30 GB na system reszta niech będzie na te pierdoły gry , dokumenty , filmy itd .

1364047611-U477327.png

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Jednak brat nie pozwolił na format ale chyba sality juz nie ma. Normalnie moge robic wszystko jak chce i komp działa jak należy.

Opublikowano

Jednak brat nie pozwolił na format ale chyba sality juz nie ma. Normalnie moge robic wszystko jak chce i komp działa jak należy.

sality może nadal być w systemie i robić to co do niego należy. jeśli chcesz to zrób jeszcze raz loga dla upewnienia się.

Opublikowano

Wpisz w wierszu polecenia :

netsh firewall reset

i

netsh winsock reset 

I wtedy spróbuj ,jeśli nie to pozostaje zewnętrzna alternatywa .

1364047611-U477327.png

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...