Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Polaczek grozi nożem

demonic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kqyp.jpg

Dzisiaj na drafcie zdarzyła mi się taka sytuacja, że pewnen Polak zaczął grozić mi nożem i wyzywać od najgorszych. Wyzywał mnie z powodu tego, iż grałem supportem nidalee. Na dodatek ten jego Angielski. Co się później okazało to wszystko była moja wina i, że mnie zreportuje. Beka. :D

Ogólnie ostrzegam i odradzam grania z taką patologią.

Opublikowano

Często się takie osoby trafiają, nie tylko z Polski.

Ostatnio jakiś gość mnie wyzywał, bo komentowałem na chacie gre jego kolegi, który miał 0-8. Ja miałem 10-12.

Cały czas mnie wyzywał i twierdził, że 0-8 jest lepsze niż 10-12.

Oczywiście zgłosiłem go, może bana dostał.

Zawsze takie osoby trzeba raportować.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Ten wasz transfer na russie.....
Jak tak dalej pójdzie to będzie jak z Brazylijczykami na NA - BR?BR?BR?
wkrótce zacznie się tam zalew "bo wyższy poziom niz na EUNE" i będzie to samo - a moze gorzej niż na EUNE.

PL?PL?PL?PL?PL?

A co do typów jak te: w wielu przypadkach to rozjątrzeni nastolatkowie w burzy hormonów piszą głupoty. Mam nawet takiego koleżkę, który jest naprawdę spoko typem, ale jak tylko zacznie coś pisać na chacie - nigdy pozytywów od niego na chacie nie widziałem. Chociaż on ma usprawiedliwienie takie, że gra naprawdę dobrze.......
Typki bez usprawiedliwień bycia 0/999 wylewające żygi na swoją drużynę to zwykle kolesie, którzy są tak źli na siebie, że wrzody roznoszą na swój team i winią team. Przypomina mi to typową kłótnie z czasów gimbazjum. Nic dodać nic ująć.

A mentalność Polaków.... no Polacy to byli, są i będą tacy. Lubimy się chwalić co nasze (nawet hiper przechwalać) i każde nasze niepowodzenie życiowe zrzucamy na rząd, pogody, sąsiada, Krystynę z gazowni. Byle nie na siebie. A inne narody uważamy za gorsze. Nie oszukujmy się, większość osób myśli w taki oto sposób:

-Ruskie to Ruskie i powszechnie wiadomo każdemu że to nobki

-Ukraince to takie Ruskie tylko że niedorobieni
-Szwabów nie lubimy bo tak
-Czesi mają zabawny język ale tak to są zawsze naćpani i źle grają
-Francuzy to suabiaki i trolle

Polska? YYYYY WIWAT POLONIAE.
Chociaż jak Polak z Polakiem zaczną się kłócić to wychodzi to samo co po zatruciu grupki osób w Assasins Creed, żeby sobie tak wymachiwali rękami nogami i wogóle =D , bo każdy uważa się za reprezentację narodu w tej grze.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Właśnie dlatego ludzie mają złe zdanie o polakach i jak widzą nick z dopiskiem PL to wychodzą. Ostatnio grałem z typkiem który groził mi, że zgwałci mi matkę a potem mnie swoją wiatrówką zajebie. Do tego zaspamował cały chat z tekstem ,,noob team" a miał 1/8/2. No cóż, zdarzają się takie kidy :)

@edit. Grożenie uszczerbkiem na zdrowiu jest karalne ale i tak nic z tym nie zrobią.

Opublikowano

Gość chyba czuje się jakiś wielki w necie :D ciekawe czy w realu też taki jest.

A co do kłótni Polaka z Polakiem macie racje , jak Polak z Polakiem się kłóci to armagedon ^^.

Oczywiście ja olewam , nauczyłem się w tej grze spokoju i nie rusza mnie takie gadanie , ten kto dużo gada i krzyczy jest słaby i 1 padnie czy to w realu czy w grze na jedno wychodzi.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Wyższy poziom na Russia? I niby ta ich kultura? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Przeniosłem sie tam , grałem katariną , wycarrowałem gre (27;2) ale i tak zaczęło się gadanie że rosyjski serwer jest tylko dla Rosjan ... Podobno dostałem raporta za odmowe komunikacji z drużyną za niepisanie po rosyjsku ...

Pozdrawiam rosyjski serwer , jest tam wiecej lowów niż na nordicu

Opublikowano

za grożenie komuś, że coś mu zrobi w życiu realnym nie ma czasem perma ?

Opublikowano

Wyższy poziom na Russia? I niby ta ich kultura? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Przeniosłem sie tam , grałem katariną , wycarrowałem gre (27;2) ale i tak zaczęło się gadanie że rosyjski serwer jest tylko dla Rosjan ... Podobno dostałem raporta za odmowe komunikacji z drużyną za niepisanie po rosyjsku ...

Pozdrawiam rosyjski serwer , jest tam wiecej lowów niż na nordicu

Bo rosyjski serwer powinien być tylko dla rosjan, my nie mamy prawa żądać od nich pisania po angielsku, sam się tam przeniosłeś, więc teraz kurwa nie płacz. Beka, leci się na skiny a potem żal do wszystkich.

@Top: bo to raz zdarzyła mi się podobna sytuacja, raz gościa miałem to mu normalnie adres podałem bo i tak wiedziałem że nie przyjdzie, i nie przyszedł. Takich po prostu należy ignorować. Wygląda mi na 11-15 lat.

Game Over

Opublikowano

takiemu to perma od razu, wgl. to nie jest karalne ? xD

Opublikowano

Co tu dużo komentować - reportować takich, przyda się im odpoczynek.

Jaki odpoczynek, gościu nawet warna od lola nie wyłapie. Co do tematu to wszędzie tak jest, tylko w innych językach to nie rozumiemy.

OndteAw.png <- Dołącz się do teamu umieszczając plakietkę w profil / sygnatura.

Opublikowano

Wczoraj grałem z jakimś typem i się spytał na początku gry " polska ? " ja napisałem " tak " a on OMFG polska -.-

Dobra gramy mam staty 10/2 raz padłem to on do mnie " polska omg !! " i na /all " ThisBear polska -.- "

I weźcie tu z takimi grajcie, jesteś polakiem to jesteś gorszy bo tak : ))

lucyfergif.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...