Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sfraguj PVP [0 Lagow][Piramidy][Ogarnięci Admini][Duzo skrzynek][[Ladny spawn][Spolszczone Pluginy]

sebeklis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3071967.png
3071971.png
1346003482__de2zjo.gifIP: 94.23.23.221:45418
1346003482__de2zjo.gifHost: CraftServ
1346003482__de2zjo.gif Wersja Serwera: 1.5.1
1346003482__de2zjo.gif Sloty: 20
1346003482__de2zjo.gif Rodzaj: PvP
1346003482__de2zjo.gif Typ Serwera: Dedykowany
1346003482__de2zjo.gif White-List: Nie
1346003482__de2zjo.gif Premium: Tak/Nie
1346003482__de2zjo.gif Nether: Nie
1346003482__de2zjo.gif PvP: Tak
1346003482__de2zjo.gif Zwierzeta: Nie
1346003482__de2zjo.gif Pluginy: Potrzebne do prowadzenia serwera PVP
3071917.png
Bumek662, Sebeklis

3071981.png
VIP - /sklep vip : Połowa diamentowego eq reszta żelazne co 12h. Więcej na /sklep VIP
SVip - /sklep svip: Całe diamentowe eq co 12h. Darmowa skrzynka więcej na /sklep SVIP
Wojownik - /sklep wojownik: Diamentowe eq protection 2 i sharpness 2 co 12h. Darmowa skrzynka więcej na /sklep Wownik
3071968.png
Na serwerze są poukrywane dodatkowe skrzynki w piramidzie w której jest labirynt
W labiryncie nie mozna uzyc zadnej komendy, musisz wyjsc :>
Uwazaj..
Powodzenia i wysokich lvlow!
3073867.png

ma9kqr.png

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam ._.

//Regulamin lokalny działu Minecraft - Publikacje serwerów:

23. Serwery można reklamować tylko w tym dziale, a nie w sygnaturach, nickach, "o mnie", statusach. Kara: Warn 5 pkt.

Opublikowano

Rozgrywka bez sensu, jeden cwaniaczek lata w diax secie od admina i myśli, że jest kimś.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Jednak nie polecam tego serwera.

Cheaterzy latają, admin jest na serwerze i nie reaguje.

Znalazłem już dwóch, a admin kładzie lache :D.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Naprawdę zapraszam, nie rozumiem tych hejterów - wgrany jest AntyCheat i żaden cheat nie działa (:

Znalazłem już dwóch, a admin kładzie lache :D.

Admin nie zawsze musi być na serwerze...

1367307407-U365744.jpg

Opublikowano

Naprawdę zapraszam, nie rozumiem tych hejterów - wgrany jest AntyCheat i żaden cheat nie działa (:

Admin nie zawsze musi być na serwerze...

To chyba tego anti cheata kupiliście w biedronce na wage bo cheaterzy są a admin nawet jak jest to ma wyjebane.

Opublikowano

To chyba tego anti cheata kupiliście w biedronce na wage bo cheaterzy są a admin nawet jak jest to ma wyjebane.

Nie bylo mnie to raz, bylem AFK na serwerze a w domu mnie nie bylo.

Staralem sie ogarnac sytuacje przez tel...

Moje tutki:

"Bad Video Card Drivers" - Błąd w mc? Zobacz do mnie aby dowiedzieć się jak to naprawić!

Chcesz wyciągnąć maksymalną ilość fps w minecraft? Kliknij

tu!

Opublikowano

Zapraszamy na serwer kazdego!

Moje tutki:

"Bad Video Card Drivers" - Błąd w mc? Zobacz do mnie aby dowiedzieć się jak to naprawić!

tu!

Opublikowano

Nie polecam, na serverze są sami cheaterzy, a admini jak już wbiją to nic z tym nie zrobią..

Hahah gnojku ciekawe.

Nie było mnie od ostatniego posta do teraz. Mam na głowie kilka serwerów.

Sebka nie było na serwerze :> Zamknij się, to że cię ktoś zabije to nie znaczy że ma cheaty. Na serwerze jest wgrany antycheatplus więc nie da się latać etc.

Również nie polecam. Serwer dno...

Ty to siedź cicho to że twój serwer upadł bo oszukiwałeś ludzi to nie znaczy że możesz hejtować każdą reklame. Zaraz cię zgłoszę na MPC za hejtowanie kazdej rekalmy a nawet na serwerze cie nie było...

Moje tutki:

tu!

Opublikowano

ref

Moje tutki:

tu!

Opublikowano

ref

Moje tutki:

tu!

Opublikowano

ref

Moje tutki:

tu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...