Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nowy sposób rozgrywki :)

Tigreni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ciekawie się gra lecz np czekam aż trafi mi sie dana postać i jakis ch,.. musi wyjść bo postać mu nie pasuje dziś to aż 5 razy z rzędu , wylosuj mi sorake poppy gram co poradze,pograłem dziś sivir i nie taka zła ta postać jak myślałem,dziś zagrałem ok 10 meczy i patrząc na exp,ip po meczy to słabo z ip

Opublikowano

Bardzo fajny tryb, lecz nooby dzisiaj miałem Gragasa AD w teamie, ale udało mi się to wygrać (SINGED+XINZHAO SO OP).
Trochę mi rano spadały fpsy z powodu tego śniegu i tych efektów, ale już nie mam żadnych spadków więc jest git.

Opublikowano

Mi się prawie cały czas afk trafiają lub 3 razy z rzędu wylosowało mi supporta, ale ogółem nie jest źle. (Szkoda że prawie wszystkie przegrałem)

Opublikowano

Witam ma do was pytanie jak wam się podoba nowy sposób rozgrywki tzw. "ARAM"?

Czekam na wasze opinie :)

Zaraz zaraz. Od kiedy ARAM to nowy sposób rozgrywki?

Wiem, że się czepiam =P ale to tylko ja.

To, że dodali to do normalnego typowego Q to niemal zbawienie. Miałem już dość osób wychodzących dlatego, że dostali Sorakę. Teraz pomyślą trzy razy przed wyjściem.

Albo po prostu nacisną zmiankę champa.

Punkcik dla RIOTu ode mnie za to. Małe a cieszy - bo bardzo często grywam aramki.

A mapka wygląda jak rekolorowana i po prostu w większej rozdzielczości tekstur, i dodana jako taka historia. Cośtam w kwestii historii się przynajmniej zmienia i robi ciekawiej.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Świetna mapa i losowanie, dobrze im to wyszło +1RIOT.

Opublikowano

A ja mam takie pytanie. Czy wygrana gra ARAM zalicza się do wygranych(normale), czy nadal jest traktowana jak Custom? :P

Normale bo nie tworzysz costum gry.

Ciekawym utrudnieniem jest losowy wybór championa przez co trzeba ogarniać wszystkie swoje championy.

To wynika z nazwy :

ARAM - All MID ALL RANDOM

652601399840421198520.png

Opublikowano

Teoretycznie nabija się więcej IP niż na Rifcie, bo gra trwa ~20min (jak jest długa :D), a zarabiamy całkiem niezłe ilości IP. Do tego wbija nam bonus dzienny. Na 5v5 zagramy 1 grę, a na aramie zdążymy 2 albo nawet 3 w tym czasie zagrać.

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Ciekawa rozgrywka, aram był już od dawna ale tylko na customach więc ludzie wychodzili jak dostawali postać którą nie umieli grać a teraz jak wyjdą to muszą czekać parę minut.

Opublikowano

Według mnie genialny tryb. Mapa mogła by być lepsza (nie lubie zimowych klimatów) Najbardziej mnie cieszy zaliczanie 1st wina, nie wiem jak to jest z wygranymi.

OndteAw.png <- Dołącz się do teamu umieszczając plakietkę w profil / sygnatura.

Opublikowano

Bardzo fajna i nie ma leaverów tak jak w customach co mi się bardzo podoba i nie ma, że nie lubie tej postaci i wychodzę ;p.

Opublikowano

Normale bo nie tworzysz costum gry.

To wynika z nazwy :

ARAM - All MID ALL RANDOM

Raczej All Random All Mid :)

Fajna mapka, bo mozna przeciwczyc postaciami ktorymi raczej rzadziej sie gra. :)

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...