Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Patch 3.6 - STILL NO LISSANDRA

Phoenix_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok dobra to też skomentuję.

Trundle remake mi się podoba, zobaczymy jak wyjdzie w grze.

Olaf, Mundo bardzo dobrze, wielokrotnie nie mogłem siedząc w krzakach komuś dowalić, bo brak HP (mam tu na myśli gdy po walce wróg 50hp i ja 50 hp, wygrywa ten kto walnie burstem)

Nasus - wyczuwam instant powrót na topa

HA - ok mapa

Potki - Elixir raczej będzie juz nieopłacalny, teraz 3/4 buildów będzie zmienione.

Reszta zmian średnia, nieco zrobiona na siłę.

Tak w ogóle nie wiem jak inni ale ja zawsze grałem Nasusem na topie jak jeszcze na IEM'ach LCS'ach go nie brali w ogóle i w ogóle nie był w mecie i poza tym wg. mnie on jest o wiele lepszy na topa niż w jungle ale to moje zdanie, poza tym tak jak pisalem wcześniej insta powrót na topa? Nasus only top ;] zawsze i wszędzie bynajmniej wg. mnie

to są jakieś jaja. Malza buff? toż ogarnięty malza niszczy wszystko na midzie... tylko mana cost'y malza ratowały przeciwnika.

Trundle op is comming

nasus wraca na topa, a lp trochę poprawili ( mam nadzieję )

To samo co up z Nasusem...

Zmiany no kto wie, kto wie Nasusa już da się odczuć ;> Ale co mnie najbardziej boli to to, że pot za 350 a nie 250...

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Mozna juz zagrac sobie lisandra. Wystarczy wejsc w sklep i znalezc lisandre za 7600

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...