Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Klasa na tank'a

Lirnen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chcę pograć tankiem, lecz mam problem pomiędzy 2 klasami: Rycerz i Czempion.

-Co do knighta: jest masa poradników do niego. Podobno koksi w subce z scout'em. No i może nosić płytówki.

-Czempion ma z kolei przemianę w tarcze, gdzie podobno jest nie do pokonania, ale nie wiem jak sobie poradzę z tą klasą. Prosiłbym o pomoc człowieka grającego nim lub o podesłanie poradnika.

Napiszcie co leppiej nadawałoby się na solidnego tanka. W miarę możliwości podajcie wraz z subklasą.

Procesor: Intel Core i5-6400 3.3GHz (Turbo)   Karta graficzna: Gigabyte GTX 1060 6GB Windforce OC    Płyta główna:  MSI B150M Mortar

Zasilacz:  Antec VP 500    Dysk:  SSD 240GB + HDD 1TB    RA M:  4x4GB Kingston HyperX FURY 2133MHz CL14   Obudowa: SilentiumPC RG3

Mysz: Razer Viper Mini   Klawiatura: IBOX Aurora K-4   Monitor: iiyama XU2490HS-B1

Opublikowano

Powiem ci tak ja gram połączeniem ryc/woj bardzo ciekawe combo według mnie łatwo trzymać agro ładnie też się nim lata solo coś farmić lecz czempion ma to do siebie ze to jest postać co może być tankiem lub dps zależy w co skile rozdasz z tego co mi wiadomo to jak na gracza co jest trochę zielony w sprawach tankowania to się nie poleca czempiona sam próbowałem kumpla czempionem coś utankować typu kbn hard lub na toshu i powiem ci jak na tanka z dużym doświadczeniem w tych instacjach grając ryc/woj nie sprostałem temu co wymaga ode mnie czempion. Więc powiem tak ta postać i ta są na takim samym poziomie do tankowania tylko że sęk tkwi w tym jak się ogarnie daną postać mowie tak bo widzę swojego ryca i kumpla czempiona jestesmy na tym samym poziomie w ekwipunku no i z agro ani on ani ja nie mamy problemu a i bym był zapomniał do czempiona polecam sub klase łotr bo testowaliśmy inne klasy i najciekawsza do tankowania to właśnie łotr powodzenia w rozgrywce może coś pomogłem w wyborze. sorki za pisownie niestety nie dane mi było pisać poprawnie gramatycznie :)

insolubilis.png
Opublikowano

dzięki, wybrałem knight'a. teraz mam problem co do sub: Rogue czy warior?

Procesor: Intel Core i5-6400 3.3GHz (Turbo)   Karta graficzna: Gigabyte GTX 1060 6GB Windforce OC    Płyta główna:  MSI B150M Mortar

Zasilacz:  Antec VP 500    Dysk:  SSD 240GB + HDD 1TB    RA M:  4x4GB Kingston HyperX FURY 2133MHz CL14   Obudowa: SilentiumPC RG3

Mysz: Razer Viper Mini   Klawiatura: IBOX Aurora K-4   Monitor: iiyama XU2490HS-B1

Opublikowano

Polecam Warka. Ze względu na to że łotr ma problemy z agro a warek odapli się na kryty i agro skacze że aż miło popatrzeć

insolubilis.png
  • 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

MI doskonale sprawdzal sie zestaw champion/kaplan - taki palek ktory w razie czego uzyje self-heal zeby przetrzymac najgorsze momenty i pozwoli skupic sie healerowi na reszcie pt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...