Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostane moderatorem na serwerze prywatnym oto podanie:

Imię: Marcin
Miejscowość: Poznań
Kontakt: skype:zulus848
Micro:Sprawne
Zainteresowania: Zaczynając opisywać moje zainteresowania zacznę od najważniejszego a mianowicie piłka nożna, Trenuje ten sport od grubo ponad 4 lata. Gram na pozycji bramkarza jednak moja kariera nie zaczynała się od grania na pozycji atakującej. Zaczynałem od szkolnej ligi piłki nożnej, jeszcze na pozycji napastnika, szło mi miernie, od samego początku interesowała mnie pozycja. Dlatego nie czekałem zbyt długo i zakupiłem sprzęt dla amatora i zaczynałem trenować, nie powiem ponieważ szło mi bardzo dobrze. Kilka miesięcy, lat treningu dawały mi większy doświadczenie oraz możliwości bronienia. Fascynował mnie ten sport a raczej pozycja. Nasza gruba ligi szkolnej nie przez przypadek znalazła się na pierwszy miejscu w rankingu szkoły, mogę śmiało powiedzieć że przyczyniłem się do naszych sukcesów jak i wygranych. Kolejnym moim także ważnym zainteresowaniem jest robotyka, co wiąże się to także z komputerem, fascynuje mnie ta technologia. A mianowicie jak z kilku kabelków i odrobiny prądu działa komputer, myślę że uda mi się to kiedyś rozkminić. Robotyka, posiadam kilka robotów lego, może zdaje się to dziwne jednak to nie są zwykłe roboty tylko zasilane energią, czujniki ruchu, wykrywanie kolorów interesowało mnie to od małego. Następnym zainteresowaniem jest montowanie jak i nagrywanie filmów, tym bawię się już dosyć długo zaczynałem prace w programie Windows move maker, jednak prace były w tym programie bardzo amatorskie dlatego szybko przeszedłem na program Camtasia Studio oraz Sony Vegas. Tam moje prace były doskonałe, jakość HD, odpowiednie efekty, wycinki muzyka po prostu marzenie. Praca w programach montujących zaciągnęła mnie do prac graficznych, grafiką zajmuje się od niedawna, pracować zaczynałem w programie Gimp 2.6 na samym początku zapoznawałem się z programem itp. W programie gimp bawiłem się ponad 5 miesięcy, prace były dobre, dobra jakość odpowiednie efekty itp. Po kilku miesiącach pracy w gimpie zmieniłem program na bardziej profesjonalny Photo shop, tam prace już były perfekcyjne, obróbka dobra, jakość grafiki.

Doświadczenie: Doświadczenie w moderowaniu posiadam spore, i bardzo rozległe, łączną prace w systemie IPB mogę określić na około 2 lata Prace jako moderator zaczynałem na forum prywatnego serwer metin2, była to moja pierwsza praca dlatego musiałem zapoznać się z możliwościami. Od samego początku szło mi bardzo dobrze, kilka pierwszych tygodni jak wiadomo szły naturalnie, powoli jednak staranie wiadomo byłem nowy w tej branży Po miesiącu pracy zapoznałem się z Panelem, prawami moderatora i szło mi wyśmienicie, na pierwszym moim forum pracowałem ponad 4 miesiące zaraz po ukończeniu tego czasu zrezygnowałem z tego forum jednak nie na zawsze, byłą to kilku miesięczna przerwa. Jednak kilka dni po opuszczeniu serwera Mt2 wiatr powiał mnie na kolejny serwer Metin'a jednak na drugim moim forum było kilkaset więcej userów dlatego zaciekawiło mnie forum i napisałem podanie na moderatora, zostało one zaakceptowane pozytywnie! Prace zacząłem już od pierwszego dnia, zamykałem tematy, pisałem poradniki warnowałem itp.. Praca szła mi bardzo dobrze, byłem chwalony przez Administrację jak i społeczność forum. Serwer na którym byłem został zamknięty, dlatego byłem zmuszony do zakończenia pracy jako moderator na tamtym forum. Przesiedziałem tam ok. 2-3 Miesiące, i jestem już grubo ponad 6 miesięcy pracy jako moderator przez ten czas zebrałem już sporo wiedzy na ten temat, oraz doświadczenia. Następną moją pracą byłą praca na pierwszym forum, czyli tam gdzie zaczynałem powróciłem tam już bez pisania podania, Administracja mnie tam znała, wiedziała kogo przyjmuje. Po ok. 1 miesiącu pracy awansowałem na Posadę Moderatora Globalnego z ACP( Panelem Administracji. ) Wtedy miałem większe możliwości, rozwiałem forum na większą sakle. W tedy po raz pierwszy zapoznawałem się z panelem Administratora. Po kilku dniach obcykałem co i jak i dalej kontynuowałem pracę jako Moderator a raczej Globalny Moderator Ten serwer tak samo jak i forum zostało usunięte z powodu braku środków na utrzymanie, po raz kolejny byłem zmuszony opuścić forum. Jednak nie poddałem się i dalej szukałem forum gdzie mogłem kontynuować pracę jak Moderator. Dlatego przez czas 2-3 Miesięcy moderowałem na mniejszych forach typu MPC, fora które dopiero się rozwijały jednak i tam zdobyłem kupę doświadczenia. Następnie Moderowałem na kolejnym forum prywatnego serwer mt2, moderuje najwięcej na serwerach metim'a ponieważ mam sporą wiedzę w tej kategorii dlatego mogę sporo pomóc. Na tym forum pracowałem ponad 5 a nawet 6 miesięcy, powodziło mi się tam jednak bez żadnych awansów. Po 6 miesiącach pracy złożyłem wypowiedzenie ponieważ wyjeżdżałem na wakcję i nie miałem czasu moderować. Po ostatniej pracy moje doświadczenie w Moderowaniu wynosiło już ponad półtora roku. Kolejnymi moimi drobnymi pracami były prace na mniejszych forach typu cs, minecraft czy gier przeglądarkowych. Przesiedziałem tam ok. 2 miesiące. Ostaniami moimi pracami była praca jako Administracotr/Moderator forum. Przyjaciel robił serwer dedyk Metin2 ja mu pomagałem na forum. Zapoznawałem się jeszcze głębiej w panelu Administratora. Dodawałem modyfikacje, aplikacje itp.. zajmowałem się rangami, prefix, sufix itp.. Ostania moją pracą była praca jako Moderator Globalny na forum serwer mt2. Na forum nie było zbyt dużej ilości ludzi dlatego nie zagrzałem tam długo miejsca ok. 1 miesiąc. Łącznie prace jako Moderator wykonywałem dwa lata. Zdobyłem w tym czasie mnóstwo doświadczenia, przeżyłem wiele sytuacji.

Cechy osobiste: Pomocny, inteligentny, sumienny, upierdliwy , cierpliwy, wytrwały, uczciwy, pomysłowy, uprzejmy, intrygujący, kreatywny, zawsze uśmiechnięty. Jestem osobą która traktuje ludzi tak samo, nie oceniam innych po wyglądzie, oceniam wszystkich równo, w sprawach poważnych nie biorę pod uwagę że kogoś znam i lubię dlatego nie wybierze mniejszej kary. Jestem osobą honorową i uczciwą.
Czy byłeś kiedykolwiek karany na jakimś forum, grze?: Nie, jak i na forum jak i w grze , przestrzegam solidnie zasad, jak pisałem jestem osobą sumienną. Trzymam się zasad gry nie używam żądnych hacków czy innych dopalaczy, co do forum , nie wyzywam, utrzymuję kulturę osobistą.

Kilka słów od autora: Szukam kolejnej pracy jako moderator ponieważ mnie to fascynuje, jest to jedno z moich hobby dlatego warto dla czegoś takie poświęcić aż dwa lata pracy. Mi to sprawia przyjemność nie oczekuje jakiś wynagrodzeń itp. Silnik IPB przypadł mi do gustu i kocham prace w nim. Zależy mi bardzo na tej posadzie, w życiu widziałem wiele, wiele sytuacji wiem jak się zachować, jak utrzymać dystans, jak zareagować. O Moderowaniu mogę śmiało powiedzieć że wiem bardzo dużo i nadaje się na tą robote. Jak pisałem wyżej jestem osobą sumienną, przykładam się do swojej roboty, jak coś robię to robię to dobrze by były z tego efekty. Co do ortografi oraz Stylistyki pisania, nie popełniam jak i błedów ortograficznych jak i stylistycznych, staram się stawiać przecinki itp. Ogólnie mam z tym problemów jednak jak każdy człowiek myle się i czasami może być gdzieś mała literówka.

Ważne: Chciałbym tylko dodać że na forum jestem od niedawana, jednak przez moją małą aktywność forum może stracić bardzo dobrego moderatora!

Prosze nie zamykać tematu.

Jeżeli ktoś ma miejsce wolne proszę szeptać na pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...