Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przypisanie Kolorowego Pisania Dla Rangi!

Rabitt

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a mi i tak nie działa :< daję wszystko tak jak ty masz i nic :x Mam essentials(wszystkie) i nchat chociaż wątpie żeby to nchat bugował..

Opublikowano

Po 1. W Essentials wystarczy przed wiadomością dać kolor .

Po 2. Jak ustawisz kolor dla rangi możesz używać koloru pkt 1.

Po 3. Coloured Sings jest zbędne w Essentials możesz odblokować możliwość kolorów dla tabliczek (:

Po pierwsze ja ci też mogę dać milion pkt. dot. tego, że tut nieprzydatny ;) Za cholerę nie kumam tego: W internecie jest masa poradników na rangi i STWORZENIE RANGI nie jest trudne. Pisałeś coś że się buguje to chyba u ciebie. Na moim serwerze, który ciągle jest aktywny jest plugin permissionsex (taki fajny, niby według ciebie "zbugowany") i wszystko jest dobrze, ustawiłem rangi tam na inne światy, nabijania nowych rang za zabicie kogoś itp. więc nie wciskaj mi kitu, że się buguje. Po drugie ten tutorial pisany "na kolanie" tylko żeby szybko nabić posty, które również nie rozumiem na tym forum co znaczą?? Dobra to odstawię. Na internecie jest masa poradników ale ty się obronisz "ALE TEGO NIE BYŁO NA MPC, WIĘC ZJEŻDZAJ". Like dostajesz tylko od newbie, którzy są nowi albo nawet serwera nie zakładali. Nie rozumiem patologii pisania czegoś na forum, skoro na dziesiątkach stron jest w internecie, lepiej opisany niż ten hujny tutorial.

I co podniecasz się tym, że przeglądając plugin trafiłeś na rangi? Szkoda, że minusów dawać nie można.. Chętnie włączyłbym bota..

Opublikowano

Po pierwsze ja ci też mogę dać milion pkt. dot. tego, że tut nieprzydatny ;) Za cholerę nie kumam tego: W internecie jest masa poradników na rangi i STWORZENIE RANGI nie jest trudne. Pisałeś coś że się buguje to chyba u ciebie. Na moim serwerze, który ciągle jest aktywny jest plugin permissionsex (taki fajny, niby według ciebie "zbugowany") i wszystko jest dobrze, ustawiłem rangi tam na inne światy, nabijania nowych rang za zabicie kogoś itp. więc nie wciskaj mi kitu, że się buguje. Po drugie ten tutorial pisany "na kolanie" tylko żeby szybko nabić posty, które również nie rozumiem na tym forum co znaczą?? Dobra to odstawię. Na internecie jest masa poradników ale ty się obronisz "ALE TEGO NIE BYŁO NA MPC, WIĘC ZJEŻDZAJ". Like dostajesz tylko od newbie, którzy są nowi albo nawet serwera nie zakładali. Nie rozumiem patologii pisania czegoś na forum, skoro na dziesiątkach stron jest w internecie, lepiej opisany niż ten hujny tutorial.

I co podniecasz się tym, że przeglądając plugin trafiłeś na rangi? Szkoda, że minusów dawać nie można.. Chętnie włączyłbym bota..

Po 1. czytaj ze zrozumieniem RANGI SIE NIE BUGUJA... LECZ KOLORY ... -.- tak zwane "surfix'y"

Po 2. MILION ? w necie szukałem tego kilka dni było 2~5 tutoriali i to nie wszystkie po PL ...

Napisany na "Kolanie" . W DUPIE mam te posty co mi to da ... ? jestem tu zeby sobie popisać z ludzmi pomóc lub by inni pomagali mi to jest FORUM a ty spinasz dupe bo sam nic nie potrafisz

Po 3."ALE NIE BYŁO TEGO NA MPC, WIĘC ZJEŻDZAJ" Nie będę się bronił w sposób "dziecinny"

Po 4. "Nie rozumiem patologii pisania czegoś na forum, skoro na dziesiątkach stron jest w internecie, lepiej opisany niż ten hujny tutorial. " + do tego dodam to ostatnie o tych "Like"

Szczerze... ? nie przeglądając do NICZEGO nie dojdziesz nie każdy "NewBie" ogarnia Angielski i nie każdy musi to umieć zrozum że to jest Forum od właśnie takich tematów moim zdaniem to TY dałeś zbędnego posta zaśmiecając forum głupia wypowiedzią "Bo zrobiłeś coś co jest w internecie..." - "Podniecasz Sie" nie jestem jakimś NEO KIDEM

że sram jak coś znajdę .. Pluginami bawię się już rok i lubię to bo sprawia mi to przyjemność w wolnym czasie

A Tobie dam kilka rad

1.Odpocznij od komputera

2.Wypij Herbatkę i zasiądź przy lekturze

3.Pomyśl czy twoja wypowiedź ma sens w tym poście :)

Nie chce cie tutaj w żaden sposób obrażać . jeśli była to przemyślana odpowiedź przez ciebie . Zrozumiem .

21278_23_03_12_11_09_58.png

Opublikowano

Wlasnie tego szukalem :)

"W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, galaktyczny Real Madird który kocham ponad życie"

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...