Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

a Ty co byś zrobił ?

shadowarrior

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na dziwki i wóde.Dobra przejdźmy naprawde do rzeczy.Ja to bym trzymał kase jak nie masz na co wydawać tera i bym zostawił na coś innego ,bo tych wydatków dużo jest kiedyś napewno ci to się przyda.Radze ci zostaw to na coś konkretnego.

A tak od siebie to bym se hantle jakies kupił.

Opublikowano

Motorynke za 50zł kupisz, tylko musisz wiedziec u kogo co i jak.

Nie pierdol sie z reszta w motorynki tylko kup ogara 200 50cm3 tylko od kogos z miasta, od znajomego bo idioci na allegro po 500zl+

Jezeli juz sobie to odpusciles to moze jakies ciuchy czy cos?

Co bym kupił ja? Kupiłbym ciucha, moze jakiego full capa

Ta motorynkę za 50 zł w dupie ci sie po przewracało za 50 zł to samą rame ByCZ

Wysyłam Zaproszenia na lockerz pisac PW Email

Opublikowano

kupiłbym wiatrak do pokoju bo latem u mnie straszny skwar xD

90% nastolatków dostało by załamania nerwego gdyby Justin Biebier MIAŁ ZAMIAR SKOCZYĆ Z WIERZOWCA . Jeśli należysz do tych 10% osób które wzieły by krzesełko i popkorn siadło zaczeło wpierniczać popkorn i krzyczeć "Skacz Lamusie!!!" jak taK WKLEJ TO NA SWOJĄ SYGNATURE!

Opublikowano

Kup sobie sprzęt do asg. Co prawda to nic świetnego za to nie będzie ale mógłbyś wyłapać jakąś replikę. Na początek może ak 47 cm 028 ;D Korzystam i jestem zadowolony. Polecam bo zabawa przednia :-)

Opublikowano

Teraz za 300 zl to za duzo sie nie pobawisz :D ale powiem ci tak wez z 2/3 kumpli i idz w melanz :D a na 2 dzien bedziecie miec w 3/4 taka rzecz stała ze hoho :P

KAC, kupa kac i zapewne jeszcze kilka innych rzeczy a jak bedzie dobra faza to moze ktorys wróci z czyms do domu :D

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...